Какъв е нормалния разход градско на 1.8 абс 90 кончета ? газ
- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Re: Какъв е нормалния разход градско на 1.8 абс 90 кончета ?
8 градско викаш,а извън града ще да е 5- 6??Направих си труда да опиша движението в града в който се засича,има ли нещо общо с Харманли?
- golfvr66
- Автомобил: Golf 3 - 4
- Двигател: ABU 1Y ABS ARL
колеги незнам до колко ми вярвате до колко не аз казвам колко ми е горяла колата.
пак казвам многократно засичана.
"дали съм я дърпал бутал това е, не знам какво може да му е нормалното на 14-15 разход при 90 коня"
колега "Iezekil" при нас няма светофари и такива задръствания каквито казваш ти.Все пак сте доста по голям град от нашия и е нормално да ви горят повече.
Поздрави.
пак казвам многократно засичана.
"дали съм я дърпал бутал това е, не знам какво може да му е нормалното на 14-15 разход при 90 коня"
колега "Iezekil" при нас няма светофари и такива задръствания каквито казваш ти.Все пак сте доста по голям град от нашия и е нормално да ви горят повече.
Поздрави.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
я още една тема за разход 

- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Така е,колега.За това тема за разход градско е безмислена.Казвам го за пореден път-засичайте си на дълго.Всеки град,всеки маршрут,трафик,делничен или почивен ден,всеки стил на каране си дава отражението.Няма общ знаменател.Град голям викаш,ама маршрут се прави 3-4 километра през 10-20 кръстовища от които половината със светофар...
Ами нз реаолно ли е или не но познавам поне двама човека единия е с 1.8ми пасат а другия е с 2.00ми ауди б4 и придвамата зимата повече от 11.5 не сам ги чул дя им харчи пък не ги бутат а си ги карат
Върни се в “Автогазови уредби”