Препоръчайте качествен ГИ до около 1200лв.

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
martiob
Автомобил:
Двигател:

Препоръчайте качествен ГИ до около 1200лв.

Мнениеот martiob » Сря 17 апр 2013 21:45

Здравейте, искам да се консултирам с вас, смятам да слагам газова на колата на приятелката - Нисан Микра 1.2i 65кс. 2006г. Мисля избора да е между марките BRC, Landi Renzo или Romano, като ако е Романо има два варианта - без ОБД контрол за около 1000лв или с ОБД контрол около 1300лв. На БРЦ и Ланди Ренцо с ОБД са много скъпи и отпадат. Тук е момента да попитам, има ли този двигател нужда от ОБД връзка с газовия компютър, и какво реално се печели, ако газовата е с ОБД - има ли реална самонастройка на смесите или само се трият грешките на компютъра, за да не свети чек-лампата :mrgreen От системата се очаква безпроблемна работа и дълговечност - не ми се занимава постоянно да карам колата по майстори за разни нагласяния на рейки и др. донастройки, още повече че съм от Хасково, а системата вероятно ще се слага в Пловдив или София (ако е БРЦ може да е в Хасково, има сервиз дето ги монтира тука, ама не знам колко са компетентни, а и май ги дават с Rail рейки, а не БРЦ). Та според вас коя система би ме удоволетворила в най-голяма степен?

martiob
Автомобил:
Двигател:

Re: Препоръчайте качествен ГИ до около 1200лв.

Мнениеот martiob » Сря 24 апр 2013 15:50

:eek Никой ли не е ползвал някоя от системите да даде отзив? Или всички карате на Тамона и тюркиш газ? :mhihi

Потребителски аватар
hayabusa_gsxr
Автомобил: Opel Vectra B
Двигател: X20XEV

Мнениеот hayabusa_gsxr » Сря 24 апр 2013 16:03

Слагай Landi и ще си доволен.

Потребителски аватар
eurogas
Автомобил: Jeep
Двигател: 4.7 V8
Контакти:

Мнениеот eurogas » Сря 24 апр 2013 20:10

Според мен добрия майстор е много по-важен от марката, или няма лоша марка в ръцете на добър майстор, аз такива Микри съм правил няколко с най-обикновен Фобос, във времето когато още не бяха измислили да ползват OBD-то за адаптация на газови уредби, станаха перфектно, ето снимки на въпросната Микра, малко по-долу във вишнав цвят http://www.eurogas-bg.net/nissan.php. :th_up

icannn
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот icannn » Чет 09 май 2013 16:21

Колегата е прав не е важна толкова марката ние поставяме преимно фобос и на моита кола съм с фоос и до сега не е имало оплаквания а и 5 години гаранция или 150 000 не са малко та дори и да се развали ти се оправя без пари но тва не означава че трябва да си земеш наи ниския клас :)

Потребителски аватар
eurogas
Автомобил: Jeep
Двигател: 4.7 V8
Контакти:

Мнениеот eurogas » Пет 10 май 2013 2:25

Ако колата е моя бих си сложил Romano с OBD, и разбира се ако бюджета позволява, иначе с Фобос също ще работи добре. :th_up

Върни се в “Автогазови уредби”