ГИ на Golf 4 1.4 16V заслужава ли си?
-
- Автомобил: Passat B5 AFN Synhro
- Двигател:
Re: ГИ на Golf 4 1.4 16V заслужава ли си?
Четри години се воза с Голф 4 1.4 16В и съм супер доволен. Нито е омаслен,нито трака,върви си много прилично ходил съм на доста дълги разтояния с нея (1200 км. за 24 ч.) нито чайника е кипнал ни баницата е изгорела.... 

- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
stefan4o написа:xalerrelax написа: Знам, че всички си обичаме автомобилите, ама не е нужно да го правим като едно време в детската градина.
Никой не си хвали колата , защото такава с този мотор не съм имал ,но написах , че съм карал.Никой и не нападам.
Хвалиш се ти навсякъде с твоята, трансгалактическа совалка , аз просто казах , че мотора върви добре на газ.
Нека да е куц , а ти карай совалката.
Хау.....
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
xalerrelax написа:Нека да е куц , а ти карай совалката.
Хау.....
Явно таиш неприязън към мен, защо просто не ползваш опцията на форума за игнор, вместо да ме караш да влизам в оффтопик в подобни теми. Смешно е да говорим за някаква динамика на 1.4 при такова купе. На газ върви всяка кола, която е в изрядно състояние и е кадърно сметната и монтирана газовата без значение с какъв двигател. Аз никъде не съм казал, че не върви добре на газ, просто по дефолт е слаб мотор - най-слабият в гамата, като си позволих да го сравня с друг слаб мотор - в случая моя (можеше и да е друг, без значение за мен). И според теб се хваля?

Върни се в “Автогазови уредби”