ГИ на Golf 4 1.4 16V заслужава ли си?

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
ceko84
Автомобил: Passat B5 AFN Synhro
Двигател:

Re: ГИ на Golf 4 1.4 16V заслужава ли си?

Мнениеот ceko84 » Съб 11 май 2013 22:21

Четри години се воза с Голф 4 1.4 16В и съм супер доволен. Нито е омаслен,нито трака,върви си много прилично ходил съм на доста дълги разтояния с нея (1200 км. за 24 ч.) нито чайника е кипнал ни баницата е изгорела.... :mrgreen

Потребителски аватар
xalerrelax
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xalerrelax » Съб 11 май 2013 23:32

stefan4o написа:
xalerrelax написа: Знам, че всички си обичаме автомобилите, ама не е нужно да го правим като едно време в детската градина.

Никой не си хвали колата , защото такава с този мотор не съм имал ,но написах , че съм карал.Никой и не нападам.
Хвалиш се ти навсякъде с твоята, трансгалактическа совалка , аз просто казах , че мотора върви добре на газ.
Нека да е куц , а ти карай совалката.
Хау.....

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Нед 12 май 2013 7:06

xalerrelax написа:Нека да е куц , а ти карай совалката.
Хау.....

Явно таиш неприязън към мен, защо просто не ползваш опцията на форума за игнор, вместо да ме караш да влизам в оффтопик в подобни теми. Смешно е да говорим за някаква динамика на 1.4 при такова купе. На газ върви всяка кола, която е в изрядно състояние и е кадърно сметната и монтирана газовата без значение с какъв двигател. Аз никъде не съм казал, че не върви добре на газ, просто по дефолт е слаб мотор - най-слабият в гамата, като си позволих да го сравня с друг слаб мотор - в случая моя (можеше и да е друг, без значение за мен). И според теб се хваля? :screwy Отделно, че думата барака явно не я знаеш какво значи и я ползваш по дефолт за по-старите коли. Ще трябва да те разочаровам, че това съвсем не е така. Бараки има и нови, зависи от собственика и финансовите му възможности и най-вече от желанието му за поддръжка на колата в изряден вид :a045

Върни се в “Автогазови уредби”