Ланди Ренцо -метанов инжекцион ,проблем- Решено
- vasko__2
- Автомобил:
- Двигател:
Ланди Ренцо -метанов инжекцион ,проблем- Решено
Здравейте. Имам от 2 дена проблем с метанов инжекцион Ланди Ренцо Омегас.Дюзите са MED.Колата е Опел - автомат,2.0 16V. Проблема е: при "плавно подаване на газ" върви добре, но натисна ли повече глъхне и забива особенно след 3000 об.Едвам набира,няма никаква мощност при отворен повече дросел.Все едно "свършва газта на обикновена уредба"- същото усещане на недостиг на гориво.Филтъра преди рейката смених,както и свещите- ефект нулев.Вадих дюзите от рейката- сухи са,нямат омасляване.Имам кабел и софт- грешки не записва, налягането в рейката си е както винаги е било , около 2.3 бара.На бензин си е изтребител- няма проблеми.
Последна промяна от vasko__2 на Вто 21 май 2013 19:59, променено общо 1 път.
- garsona
- Автомобил: Passat B5TDI Honda Accord6 vtec
- Двигател: ATJ F18B2
Re: Ланди Ренцо -метанов инжекцион ,проблем
Потърси сервиз най-добре на LR,не си струва средствата и загубеното време да се гадае !
Ако решиш се обади намираме се в Нови Искър ремонтираме и поставяме газови уредби 0894891457 за поставена от нас уредба даваме 5 години гаранция или 150 000 км. работим на ниски цени
Играта загрубява и придобива див капиталистически характер.Вместо помощ или опит за такава - ела при нас, евтино работим.
Преди изпарителя или в него филтри няма ли? Прегледа ли ги?
Започва се от най простите неща и тези, дето майсторите не им се преглежда.

Преди изпарителя или в него филтри няма ли? Прегледа ли ги?
Започва се от най простите неща и тези, дето майсторите не им се преглежда.
- vasko__2
- Автомобил:
- Двигател:
Е хората си предлагат помощта, лошо няма.Ако не се справя ще се възползвам от услугите им, дано я оправят. Засега не съм правил нищо, нямам време. Предполагам някоя дюза прави номера.Лошото е,че само при натоварен двигател след 3000 об прекъсва и трудно се хваща коя е.Ако беше на празен ход - лесна работа.В понеделник ще пробвам с почистване на ултразвук и ако не тръгне ще купя един нов инжектор.Ще пиша за резултата.
- vasko__2
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Ланди Ренцо -метанов инжекцион ,проблем- Решено
Носих да чистят дюзите - ефект нулев: няма мощност,инак работи равномерно.Смених рейката с BRC(такава имах) и заспа.14 пин от еку-то на Ландито се откача(свободен). По дефаулт е вързано на + 5волта .Така разпознава инжекторите ,че са LandiRenzo.Ако 14 пин е замасен- разпознава ги като Кейхин.Ако е свободен- Матрикс. В случая с БРЦ дюзите се наложи да го оставя свободен.Направих нови настройки и в момента е пушка.
- ScantraxxRoots
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Ланди Ренцо -метанов инжекцион ,проблем- Решено
Малко офтопик,но проблема ти е досущ като моя с изключение на това,че аз съм 1.3 карбуратор с газова уредба и се мъча вече месец да го реша БЕЗ НИКАКЪВ УСПЕХ.
Върни се в “Автогазови уредби”