Да, аз вече казах, че съм твърдо решен да слагам. Остана да уточня марката на ГИ, сервиза за монтаж, датата и да действам. Колицата е доста запазена откъм двигател, ходова част, така че се надяван да навъртя 30-40000км на газ с което да си избия инвестициите за ГИ и донякъде по колата :).
ПП Към колегите от Варна - Някой монтирал ли е ГИ в кв. Левски на ул. Явор 26 при Станислав Стоянов "Авто газови системи". Търся отзиви, защото е дистрибутор на Фобос и май при него се очертава да монтирам Фобос 4.
ГИ на Поло 1.6 АЕЕ
- flameman5
- Автомобил: Polo + Leon TDI
- Двигател: AHW 2000 + ALH 2004
Re: ГИ на Поло 1.6 АЕЕ
Полото вече е на газ, за сега върви много добре, според мен няма разлика с вървежа на бензин. Ще засека разхода и ще пиша какъв е.
Разбира се, че няма да има - нали за това е газов инжекцион. Пък и колата ти не е 400 коня, че да видиш разлика. Ще видиш, че ще останеш много доволен - изплаща се за около година, година и половина ( зависи колко караш де ).
- hipnotic
- Автомобил:
- Двигател:
Здравей колега, аз съм със същият мотор и ощо с поставянето и имам проблем с оборотите и ми гасне, та искам да те питам имаш ли някакъв емулатор на ламбда сондата за да не дава грешни стойности и дали би могъл да ми пуснеш снимки от монтажа на газовата рейка и къде е разпробит колектора?
Благодаря !!!
Благодаря !!!
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
hipnotic написа:Здравей колега, аз съм със същият мотор и ощо с поставянето и имам проблем с оборотите и ми гасне, та искам да те питам имаш ли някакъв емулатор на ламбда сондата за да не дава грешни стойности Благодаря !!!
А на бензин как са оборотите ??? Ако там са зле- прословутата дроселова клапа.
На ГИ емулатор не се слага.
- hipnotic
- Автомобил:
- Двигател:
на бензин всичко е ОК дори тогава газаджиите ме пратиха в бош и юве ,че ми било от колата, ама на нея нищо и нама поне според сервиза.Ходих при един познат газаджия в орландовци, който не се занимава с този модел газови, но имаше 2 кабела за нея, но нещо неможа да подкара много добре софтуер, че нещо не му излизаха всички настройки на монитора, но видя, че ланда сондата подава грешна информация към компа на ГИ и го разкачи и занули.Тогава колата работи една седмица без проблем докато не го разкачих да изчистя филтъра на изпарителя, където беше занулен кабела от компа.После го занулих пак и почна пак да гасне.Иначе като си я карам извън грацко ми дава 7-7,5 разход с 120/130км. което според мен е нормално
Върни се в “Автогазови уредби”