Разход на газ ?
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Re: Разход на газ ?
До 2000 оборота да караш кола с такъв двигател е равносилно да имаш олимпийско спокойствие. Това каква скорост е? 60-70 км/ч?
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Ако съединителя е читав, е 80км/ч при показания на километража, колко е вярно не мога да гарантирам!
Но според мен, няма как да караш със 130км/ч и да очакваш разход 5 на 100!
Според мен колегата няма проблем с разхода на ГАЗ!
Но според мен, няма как да караш със 130км/ч и да очакваш разход 5 на 100!
Според мен колегата няма проблем с разхода на ГАЗ!
- Lonely-Wolf
- Автомобил:
- Двигател:
Мисля,че на момчето разхода си му е екстра,а колегата мунс дето ги говори тия разходи при 120-130 и климатик 8.5/100 малко ме съмнява.Пример от тия дни един и същ маршрут с климатик разхода ми е +1.5 газ. На този голф му дават разход 6/100 който според мен ще бъде постигнат ако не кара с повече от 90км ивън града и то бензин. С 130км по магистралата моя кораб гори към 9л бензин,голфа да гори 8л,макар ,че не вярвам да има такава разлика.Ако е 8/100(без климатик)+климатик 1л+разлика бензин-гас 1литър стана 10л/100км,но колегата не е карал с толко през цялото време и затова разхода от 9и нещо газ на 100км според мен е перфектен.
Здравейте,
Скоро сложих газов инжекцион Ланди и за 1месец съм ходил 10 пъти за регулиране на газовото поради висок разход, който в най -добрия случай до сега е 18,5 л.газ/100км.
Ще съм благодарен на всеки ,който сподели впечатления за разхода на такъв или подобен автомобил.
Скоро сложих газов инжекцион Ланди и за 1месец съм ходил 10 пъти за регулиране на газовото поради висок разход, който в най -добрия случай до сега е 18,5 л.газ/100км.
Ще съм благодарен на всеки ,който сподели впечатления за разхода на такъв или подобен автомобил.
Върни се в “Автогазови уредби”