Здравейте,
От скоро търся къде в София да си сложа газ на колата. Поло 9N 2007год. 1.4
До сега съм ходил на 2-3 места уж много големи сервизи обаче не познават парите. В нета съм намерил тея момчета http://maxgas-bg.com/ , ходих при тях и ми препоръчаха да сложа уредба с OBD комуникация, като вариантите са 3: българските бардолини като по евтини, романо били много добри или брц ама па са много скъпи.
Моля дайте съвет, какво да сложа.
Поздрави
Сервиз за поставяне на Газов инжекцион в София
-
- Автомобил: polo 6n2
- Двигател: AHW
Re: Сервиз за поставяне на Газов инжекцион в София
Здравей колега.От скоро съм с Романо и съм много доволен.Слагах го при официалният представител за София-Каравел газ. Супер грамотен монтаж без никакви изрязвания на пластмасовата кора на мотора. Романото с обд има гаранция от 5 години.Поздрави.
-
- Автомобил: Polo
- Двигател: 2008
Благодаря колега, ти си сложил новия модел на романо с OBD, за него е 5 годишна гаранцията. За по-стария модел гаранцията е 2-години.
Бих искам да се изкажат и други колеги. Много познати ме насочиха към бардолинито като много добра система, и има и OBD връзка с бензиновия комп. Бюджет ми е ограничен и или взимам бардолинито с всичките му там самоадаптаций или взимам по-ниския клас романо.
Бих искам да се изкажат и други колеги. Много познати ме насочиха към бардолинито като много добра система, и има и OBD връзка с бензиновия комп. Бюджет ми е ограничен и или взимам бардолинито с всичките му там самоадаптаций или взимам по-ниския клас романо.
-
От днес вече съм газифициран. Сега взех колата от сервиза и все още нямам впечатления освен че заредих 28 литра за 36лв. Монтажът много ми хареса нищо не се вижда под капакът освен рейката, няма разпиляни тръби и тем подобни.
-
- Автомобил: polo 6n2
- Двигател: AHW
Честито колега
Каква марка ГИ избра? И за напред ще чакам и да споделиш разхода.Поздрави.

-
Сложих романо еко . Това е модела без комуникацията. За сега за разход не мога да говоря защото съм минал не повече от 200км. Пък и ми казаха че 1-2 зареждания не са критерий. Искам да похваля момчетат от сервиза за точността и професионализмът!
Последна промяна от vasiliigi на Сря 18 дек 2013 13:02, променено общо 1 път.
-
От вчера и един приятел със пасат 5 е с газов инжекцион обаче сложи скъпия модел на романо който е с отделни инжектори и доста по компактен комп, Аз разход в София за пробег от 400км. 32л. газ и не повече от 5 бензин. Мисля, че е добре.
-
- Автомобил: Passat B5 2000g
- Двигател: APU
Колега,къде ти сложиха ГИ и за какви пари?
Върни се в “Автогазови уредби”