Гасне при преминаване от бензин-газ
Гасне при преминаване от бензин-газ
Здравейте, с Golf 4 1.6 SR с ГИ. Проблема ми се получи вчера. Колата не е палена 1 час сядам, паля (колата не е в движение на свободна скорост 900 оборота ) и при самото преминаване от бензин на газ колата изгасна ( паднаха и оборотите ). Това го прави винаги като се преминава от бензин на газ. Като усетя, че преминава просто дигам оборотите на 3000 и не гасне. Като си премине на газ няма никакви проблеми във вървежа, абе както преди си беше, просто гасне ако не и подам газ. Това много ме дразни. По газовото нищо не съм сменял, не съм я бутал само газ съм наливал. В момента съм в Бургас кажете къде да отида, дайте нещо телефонче. Мерси предварително и приятен ден.
- niki1_j
- Автомобил: Golf MK IV
- Двигател: ASZ
- Контакти:
Re: Гасне при преминаване от бензин-газ
Вариантите не са малко. Или има нужда само от настройка, или филтри, може рейката да е за чистене/обслужване. Трябва да се започне от някъде. За майстор в Бургас, местните колеги да препоръчат някой. Дай малко повече инфо за модела на ГИ.
- niki1_j
- Автомобил: Golf MK IV
- Двигател: ASZ
- Контакти:
Или нлягнето ти е паднало драстично (я от задръстен филтър, я по друга причина), или МАП сенора се бзика нещо. Без кабел и лптоп няма да минеш явно.
Ходих, закачи я и каза, че не обръща на газ и сега петък ще ходя да я оправя и ще пиша какво е станало.
Върни се в “Автогазови уредби”