забива на газ

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
plambo76
Автомобил:
Двигател:

Re: забива на газ

Мнениеот plambo76 » Сря 25 яну 2012 12:56

Колеги и аз имам подобен проблем,при мен когато запаля си държи обороти,но когато подам и малко гаста и мотора гасне. На какво може да се дължи?

Потребителски аватар
silent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот silent » Сря 15 фев 2012 11:03

И аз го имах този проблем с моя пасат ABS мотор от самото слагане на газовата . Дупка в оборотите между 3000-4000 об. Натискаш като мине 3000 забавя с отпускане леко на газта набирането се подобрява и след 4000об изведнъж се отпушва. Проблема така си и остана. Сложих и ламбда контрол като че ли малко се подобри вървежа в този диапазон но пак си остана мудна между 3000и 4000оборота. Накрая ми писна и я заебах. На жена ми джетата върви на газ като изоглавена без дупки без нищоо и гори неприлично малко сравнено с моята кочина. Това с кабелите свещите центровки не знам колко пъти е ровено при мен без резултат. Дригаде е ключът на палатката ако някой го намери да свирка.

Потребителски аватар
ivosat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivosat » Сря 15 фев 2012 13:33

Прилича ми малко на запушен въздушен филтър. На безнин компа си следи сместа и си я коригира, ама на газ няма какво да следи и сместа си се преобогатява ...

Потребителски аватар
vaiper 1
Неграмотен
Автомобил: Pasat
Двигател:

Мнениеот vaiper 1 » Сря 15 фев 2012 15:59

silent написа:И аз го имах този проблем с моя пасат ABS мотор от самото слагане на газовата . Дупка в оборотите между 3000-4000 об. Натискаш като мине 3000 забавя с отпускане леко на газта набирането се подобрява и след 4000об изведнъж се отпушва. Проблема така си и остана. Сложих и ламбда контрол като че ли малко се подобри вървежа в този диапазон но пак си остана мудна между 3000и 4000оборота. Накрая ми писна и я заебах. На жена ми джетата върви на газ като изоглавена без дупки без нищоо и гори неприлично малко сравнено с моята кочина. Това с кабелите свещите центровки не знам колко пъти е ровено при мен без резултат. Дригаде е ключът на палатката ако някой го намери да свирка.

Иска центровка от делкото :wink:

Потребителски аватар
silent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот silent » Пон 05 авг 2013 8:45

Не бих казал. при по голямо предварение тропа аванса и почва на баирите да загрява пи по- малко предварение почва да загрява на високи обороти по магистралата... ще сменям изпарителя..определено е или в него проблема или в неподхпдящ смесител... Като цяло не съм доволен от Ланди Ренцо и сервиза в Хаджи Димитър... Ще се порбвам с Ловато....

Върни се в “Автогазови уредби”