Ми уредбата се води май с най-бърза инжекторна рейка и за тва разликата с работа на бензин е никаква.Иначе ми струва 1750 лв. с 40 л. бутилка.Разхода засега градско се движи 10-11 като не влизам в най големия кеч но още не е точно засичането.Иначе я сложих в СБА дето е между Младост и Горубляне.Имам засега само един проблем че в началото като превключи на газ ми играят ниските обороти но като поработи се оправят и ще трябва това да се отстрани.Ако някой има идея от какво е да сподели иначе с майсторите ще го мислиме.Възможно ли е да е от настройките?raiders написа:4i4o vlade написа:Ми сложих BIGAS и засега съм доволен ,колата върви като на бензин са като свърши бутилката ще се види и разхода.
Честито, дай малко повече инфо къде и колко ти излезе, и след 2-3 пълнения на бутилката разхода как е
Газ.инжекцион BRC или BIGAS
- 4i4o vlade
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Последна промяна от 4i4o vlade на Сря 09 апр 2008 14:32, променено общо 1 път.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
ама ти веднага като запалиш ли я обръщаш на газ?Ако е така ,изчаквай колата да загрее и тогава минавай на газ4i4o vlade написа:Ми уредбата се води май с най-бърза инжекторна рейка и за тва разликата с работа на бензин е никаква.Иначе ми струва 1750 лв. с 40 л. бутилка.Разхода засега градско се движи 10-11 като не влизам в най големия кеч но още не е точно засичането.Иначе я сложих в СБА дето е между Младост и Горубляне ,иначе трябва да се ходи за донастройки като врътна 1000к.м.Имам засега само един проблем че в началото като превключи на газ ми играят ниските обороти но като поработи се оправят и ще трябва това да се отстрани.Ако някой има идея от какво е да сподели иначе с майсторите ще го мислиме.Възможно ли е да е от настройките?raiders написа:4i4o vlade написа:Ми сложих BIGAS и засега съм доволен ,колата върви като на бензин са като свърши бутилката ще се види и разхода.
Честито, дай малко повече инфо къде и колко ти излезе, и след 2-3 пълнения на бутилката разхода как е

- 4i4o vlade
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тя колега сама си се метка на газ става въпрос за газ.инжекцион.LILO&STICH написа:ама ти веднага като запалиш ли я обръщаш на газ?Ако е така ,изчаквай колата да загрее и тогава минавай на газ4i4o vlade написа:Ми уредбата се води май с най-бърза инжекторна рейка и за тва разликата с работа на бензин е никаква.Иначе ми струва 1750 лв. с 40 л. бутилка.Разхода засега градско се движи 10-11 като не влизам в най големия кеч но още не е точно засичането.Иначе я сложих в СБА дето е между Младост и Горубляне ,иначе трябва да се ходи за донастройки като врътна 1000к.м.Имам засега само един проблем че в началото като превключи на газ ми играят ниските обороти но като поработи се оправят и ще трябва това да се отстрани.Ако някой има идея от какво е да сподели иначе с майсторите ще го мислиме.Възможно ли е да е от настройките?raiders написа:4i4o vlade написа:Ми сложих BIGAS и засега съм доволен ,колата върви като на бензин са като свърши бутилката ще се види и разхода.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
ами тое повеч от ясно че само обръща на газ,ама недей то си е по твое осмутрение,на 2000 об ли са ти я направили да минава на газ?4i4o vlade написа:Тя колега сама си се метка на газ става въпрос за газ.инжекцион.LILO&STICH написа:ама ти веднага като запалиш ли я обръщаш на газ?Ако е така ,изчаквай колата да загрее и тогава минавай на газ4i4o vlade написа:Ми уредбата се води май с най-бърза инжекторна рейка и за тва разликата с работа на бензин е никаква.Иначе ми струва 1750 лв. с 40 л. бутилка.Разхода засега градско се движи 10-11 като не влизам в най големия кеч но още не е точно засичането.Иначе я сложих в СБА дето е между Младост и Горубляне ,иначе трябва да се ходи за донастройки като врътна 1000к.м.Имам засега само един проблем че в началото като превключи на газ ми играят ниските обороти но като поработи се оправят и ще трябва това да се отстрани.Ако някой има идея от какво е да сподели иначе с майсторите ще го мислиме.Възможно ли е да е от настройките?raiders написа:4i4o vlade написа:Ми сложих BIGAS и засега съм доволен ,колата върви като на бензин са като свърши бутилката ще се види и разхода.
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
LILO&STICH написа:ами тое повеч от ясно че само обръща на газ,ама недей то си е по твое осмутрение,на 2000 об ли са ти я направили да минава на газ?4i4o vlade написа:Тя колега сама си се метка на газ става въпрос за газ.инжекцион.LILO&STICH написа:ама ти веднага като запалиш ли я обръщаш на газ?Ако е така ,изчаквай колата да загрее и тогава минавай на газ4i4o vlade написа:Ми уредбата се води май с най-бърза инжекторна рейка и за тва разликата с работа на бензин е никаква.Иначе ми струва 1750 лв. с 40 л. бутилка.Разхода засега градско се движи 10-11 като не влизам в най големия кеч но още не е точно засичането.Иначе я сложих в СБА дето е между Младост и Горубляне ,иначе трябва да се ходи за донастройки като врътна 1000к.м.Имам засега само един проблем че в началото като превключи на газ ми играят ниските обороти но като поработи се оправят и ще трябва това да се отстрани.Ако някой има идея от какво е да сподели иначе с майсторите ще го мислиме.Възможно ли е да е от настройките?raiders написа:4i4o vlade написа:Ми сложих BIGAS и засега съм доволен ,колата върви като на бензин са като свърши бутилката ще се види и разхода.
Най-вероятно е над 2000 оборота и над 30 градуса на охладителната течност.
4i4o vlade написа:Ми уредбата се води май с най-бърза инжекторна рейка и за тва разликата с работа на бензин е никаква.Иначе ми струва 1750 лв. с 40 л. бутилка.Разхода засега градско се движи 10-11 като не влизам в най големия кеч но още не е точно засичането.Иначе я сложих в СБА дето е между Младост и Горубляне ,иначе трябва да се ходи за донастройки като врътна 1000к.м.Имам засега само един проблем че в началото като превключи на газ ми играят ниските обороти но като поработи се оправят и ще трябва това да се отстрани.Ако някой има идея от какво е да сподели иначе с майсторите ще го мислиме.Възможно ли е да е от настройките?raiders написа:4i4o vlade написа:Ми сложих BIGAS и засега съм доволен ,колата върви като на бензин са като свърши бутилката ще се види и разхода.
КАЛПАВИ са ти майсторите.
Карам Г.И Тартарини и си свиркам. След като я взех от майстора си миналата година,не е направила ,ама никакъв проблем.И такова чудо за донастройка също нямам. И колата върви чудесно и гори като на бензин,и ускорението е същото,и никакви проблеми с оборотите.Превкл при 35гр. и 1600 оборота. Върви,ги натисни тия пишман майстори.
- 4i4o vlade
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Газ.инжекцион BRC или BIGAS
Имам bigas от 4 години на голф 4 гти и съм супер доволен.
Върни се в “Автогазови уредби”