Добър газаджия за поставяне на газов инжекцион Варна,Добрич

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
HukuTyY
Автомобил: Vw Passat B4
Двигател: ABF 16v

Добър газаджия за поставяне на газов инжекцион Варна,Добрич

Мнениеот HukuTyY » Вто 26 ное 2013 13:10

Здравейте колеги.Ще съм ви много благодарен,ако ме насочите към добър газаджия,които да монтира газови инжекции втора ръка във Варна или Добрич,понеже там ми е най близо,защото съм от Каварна.Инжекциона е марка фобос 1(бутилка,изпарител,мап,дюзи,евросонда и т.н пълен комплект).Ще се монтира на г60 и мисля,че този модел инжекцион ще се справи с него.Взех го,защото ми изпадна на много добра цена иначе не бих.Питах тук там и ми обявиха цена за монтаж около 150 - 200лв,но повечето се дърпат,не е проблем да ги дам тези пари стига да го направят качествено.Гаранция знам,че няма да получа,но просто искам мотора да работи коректно след монтажа и на двете горива.А за нов ми бяха обявили цена 750лв за моя мотор но с някви турски части,които едва ли ще се справят с правилната работа на двигателя и затова избрах нещо по качествено.Уредбата е на около 10000км свалена от ударен автомобил и на практика наистина изглежда,като нова.
Ако трябва драснете и на лични за да не правим реклама :)

Потребителски аватар
Iezekil
Автомобил: Passat B4 Variant
Двигател: ABS 94

Re: Добър газаджия за поставяне на газов инжекцион Варна,Доб

Мнениеот Iezekil » Сря 27 ное 2013 10:52

Пробвай в с.Стефан Караджа,уж са най-добрите в регион Добрич.

batmit
Автомобил: Golf IV
Двигател: AKL 2000

Мнениеот batmit » Сря 27 ное 2013 11:04

Колега, не искат защото освен труда 200лв, имат отстъпка на частите пак толкова и се събира доста прилична сума за един ден. Така, че затова се дърпат.
Щом ГИ е на 10 000км това е около една година, ако има гаранционна карта виж къде е монтиран и ако ти е близо отивай там. Фобуса е с гаранция мин 2г.

Потребителски аватар
Iezekil
Автомобил: Passat B4 Variant
Двигател: ABS 94

Мнениеот Iezekil » Сря 27 ное 2013 11:19

Ако пък няма паспорт,ще трябва да си потърсиш и газаджия продаващ български бутилки с паспорт,и евентуално да си купиш и бутилка/заради паспорта/.

phantom_
Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
Двигател: avf+m47

Мнениеот phantom_ » Сря 27 ное 2013 13:32

Направо отивай в Стефан Караджа много са доволни от тях,а ако нямаш паспорт пиши на лични знам кой ще те оправи.

Потребителски аватар
HukuTyY

Мнениеот HukuTyY » Сря 27 ное 2013 18:49

В село Стефан Караджа бях ходил преди около 3 год за смяна на изпарител,като бях още със стария мотор и наистина останах много доволен.Хората са много коректни,обясняват какво и защо го правят :) За сега имам много добро предложение от Варна.Сервиза се намира някъде до картинг пистата..Имена няма да казвам за да не правя реклама.Предложи ми добра цена и каза,че ще се съобрази с всяка моя прищявка от монтажа,дори ми предложи софтуер и кабел на фобус за да мога след това да си следя газовата уредба и коригирам,ако е необходимо :beer Като монтирам ще изкажа впечатления :) Надявам се до 2 седмици най късно

Потребителски аватар
HukuTyY

Мнениеот HukuTyY » Съб 21 дек 2013 17:02

Днес си взех колата от мастъра :) Изключително съм доволен.Обясни ми всичко,което е направил и се е съобразил с всичките ми прищевки(къде да постави компютъра,изпарителя и т.н).Автомобила си пали на бензин и след 35градуса превключва на газ.Работи си еднакво добре и на бензин и на газ.Разлика в вървежа има едва доловима,но предвид цената между бензина и газта мен не устройва :mhihi

Върни се в “Автогазови уредби”