дайте добър газаджия bardolini
-
- Автомобил:
- Двигател:
дайте добър газаджия bardolini
Колеги карам мк4 акл мотор.Преди година монтирах ГИ bardolini,колата си беше всичко нормално докато не минах 1000км и отидох за допълнителна настройка по нареждане на сервиза който монтира ГИ,и започнаха проблемите 15л-100 градско,придърпване,колата не иска да върви по светофарите калинки от 1000-1200куб. ми правят ластици.10 пъти ходих на настройки и се един и същи проблеми,колата и бил калпав мотора,много му тежало купето т.н. ДАЙТЕ МАЙСТОР В СОФИЯ КОЙТО РАЗБИРА НИЩО ЧЕ ГИ е в гаранция
- Vlado1111
- Автомобил:
- Двигател:
Re: дайте добър газаджия bardolini
Здравей колега,
Имам ПАСАТ Б5 с ГИ БАРДОЛИНИ. Монтиран е в POWERGAS на ул. Антим I. За 50 000 /петдесет хиляди/ километра не съм имал проблем с вървене,разход и т.н. Посещавал съм сервиза за гаранционно обслужване и настройки. Явно хората там са наясно какво трябва да направят.
Поздрави!
Имам ПАСАТ Б5 с ГИ БАРДОЛИНИ. Монтиран е в POWERGAS на ул. Антим I. За 50 000 /петдесет хиляди/ километра не съм имал проблем с вървене,разход и т.н. Посещавал съм сервиза за гаранционно обслужване и настройки. Явно хората там са наясно какво трябва да направят.
Поздрави!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: дайте добър газаджия bardolini
Vlado1111 написа:Здравей колега,
Поздрави!
Благодаря ще ги посетя
Върни се в “Автогазови уредби”