на самия карб има един винт от който могат да се вдигнат оборотите на празен ход
намира се от към щеката за маслото и трябва доста дълга ответка/15-20 санта/ и за по лесно може да се махне щеката че пречи,главата на винта е широка около 10мм,т.е. за широка отвертка е
трябва да се развие примерно с 1 оборот,един пали и държи някви обороти а друг с отвертката върти винта,само бройте колко оборота прави че ако няма ефект да го върнете в начално положение
друг по лесен вариант за пробване е да извадите вакуума от делкото,така двигателя си смуче малко въздух и се вдигат оборотите.
аз карах 2-3 месеца с изваден вакуум от делкото докато набарах тоя винт на карба и нямах никакви проблеми
ако не искате да вадите вакуума от делкото може да извадите вакуума от един клапан който уж трябва да върши някаква работа,но може и без него ,сниман е в тази тема в първия пост
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=7&t=411350сутрин като е студено отгоре на карба има една клапа която стой в затворено положение и намаля притока на въздух,като загрее колата се отваря.та тая клапа ми правеше проблеми и не искаше да пали сутрин на газ,с една пластина я държа винаги леко отворена и от тогава пали без проблем зимно време, това го казвам понеже проблема според мен че не му достига въздух докато не загрее двигателя и там разните температурни джажи по карба не се задействат