Здравейте колеги , купих за сестра ми една Ибиза 90г , не знам кода на мотора , но е инжекцион с пластмасови колектори. Монтирах сам газ , но не знам кой кабел или кабели да прекъсна , за да спра дюзите .
Във форума на Сеат не ми отговори никой , а утре трябва да го направя това , за това реших да питам тук ?
Как да спра дюзите на Ибиза 1.4 инжекцион 98г ?
- snaiperisto
- Автомобил: Skoda Fabia 1.2 12V-METAN
- Двигател: 6Y2 2006
- mrpetrov
- Автомобил: 1997 Passat B5
- Двигател: 1.6 AHL
Re: Как да спра дюзите на Ибиза 1.4 инжекцион 98г ?
Колега, ако наистина си монтирал сам газов инжекцион на Ибиза от 90-та - няма да питаш това което си написал...
Виж, ако си слагал обикновена АГУ - спирането на бензиновите инжектори става като им прекъснеш общия плюс. Само че там прекъсването е свързано с прекарването на въпросният плюс през реле, което от своя страна се управлява от ключа за смяна на горивата...
Виж, ако си слагал обикновена АГУ - спирането на бензиновите инжектори става като им прекъснеш общия плюс. Само че там прекъсването е свързано с прекарването на въпросният плюс през реле, което от своя страна се управлява от ключа за смяна на горивата...
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Re: Как да спра дюзите на Ибиза 1.4 инжекцион 98г ?
Мисля,че бяха червен със синьо,но може и да греша.Това е общия + на 4-те дюзи,прекъсва се с реле,както писа колегата.Отвори пластмасовия канал в който влизат кабелите на дюзите и виж в кой кабел се събират и режеш него.
Щом е с пластмасовите колектори,сложи по някоя кихалка,че при една експлозия може да стане на парчета
Щом е с пластмасовите колектори,сложи по някоя кихалка,че при една експлозия може да стане на парчета

Върни се в “Автогазови уредби”