Мнениеот ivan_don4ev » Пон 29 дек 2014 22:16
За да не пускам нова тема питам тук.
Проблема е такъв: Купих колата на 19.06.2014 от БГ собственик от София, на 20.06.2014 отивам в КАТ Хасково да я регистриран, когато отивам на канала ме питат "някакви документи за газовата" отговарям че нямам (стария собственик бил изгубил паспорта). Човека на канала в кат ми казва "оки няма да можем да я пишем газ/бензин" и продължих с регистрацията. Тия дни (декември 2014г) решавам да си изкарам паспорт и да мина през кат да ми сменят талоните за 20лв. В момента живея в Пловдив и отивам в новия пункт за годишни технически прегледи на кукленско шосе. От там не знаят все още какви са изискванията за изваждане на паспорт на газовите уредби и ме посъветваха да изчакам докато дойде време за ГТП тогава да съм го мислил (аз така не мога искам да я регистрирам). Колата ми има минат технически преглед от стария собственик на 12.05.2014г в който е записано че автомобила има монтирана уредба на ВНГ/СПГ или водород. След оглеждане по обстойно на бутилката виждам че е произведена 02.2003г изтекла е гаранцията от 10год. И сега големият въпрос е какво правя?