Къде могат да ми монтират Ланди Ренцо
Къде могат да ми монтират Ланди Ренцо
Здравейте колеги,имам въпрос свързан с ГИ Ланди Ренцо.Имам пълен комплект на мартката модел IGS.Проблема е,че в няколко сервиза откзават да ми я поставят защото "нямало да дръгне" и ми предлагат техни модели за по 600 лева минимум.Имам нужда от сервиз в София или околността където работят с тази марка за да мога да я сложа.Колата е голф 3 1.6 101 кс АФТ мотора.Мерси предварително.
- siso_k
- Автомобил: 1999 VW Golf
- Двигател: AKL
- Контакти:
Re: Къде могат да ми монтират Ланди Ренцо
Ботевградско шосе, Комплекс Маргел - там е офиц. сервиз.
Sent from my HTC Desire C using Tapatalk
Sent from my HTC Desire C using Tapatalk
Мерси колега но ми отказаха там да ми я монтират.Предложиха ми нова за 700 лв.
- toraborat
- Автомобил: VW Bora
- Двигател: ASZ 2002
На мен ми сложиха в сервиза на Ловато в Дианабад ново Ланди ренцо от тях купено, преди 4 години обаче
Всички ми предлагат техни газови.Търся сервиз в който да ми монтират моята.
- ivan_pop
- Автомобил: OVB
- Двигател: X18XE1
IGS на Ланди Рензо е газов инжекцион със стъпкови мотори,т.е. не е газов инжекцион от последователен тип.Това е морално остаряла система.Едва ли някой ще навие да я монтира!
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Те ги изхвърлят от производство,ти искаш да я слагаш.Замисли се защо никъде не искат да я монтират?
После се замисли при евентуален проблем кой ще се наеме да я прави и колко ще ти излезне това?
Това е нещо като пра-бабата на инжекционите.Нито има части за тях,нито са евтини,нито има кой да се занимава с тях
После се замисли при евентуален проблем кой ще се наеме да я прави и колко ще ти излезне това?
Това е нещо като пра-бабата на инжекционите.Нито има части за тях,нито са евтини,нито има кой да се занимава с тях

- kambone
- Автомобил: Passat b5.5 2001
- Двигател: 1.8T AWT
- Контакти:
Bai Sando написа:Те ги изхвърлят от производство,ти искаш да я слагаш.Замисли се защо никъде не искат да я монтират?
Човека е прав, по-скоро забрави за нея и си сложи читаво газово. Това е таралеж в гащите.
Върни се в “Автогазови уредби”