По принцип е по културно да се пуснат по оригиналнат инсталация под мокета.Но масово по сервизите никой не го прави,понеже е много врътня и занимавка.По лесно им е да ги вържат за тръбата с изолирбанд и св.опашки.
От там идват и проблемите,ако закачиш тръбата някъде и задния клапан остава затворен.
Когато си монтирах уредбата съм пуснал само тръба под пода.Кабели за нивомера не съм пускал,щото бутилката ми е малка и лампичките мигат както си искат.Само евроклапана ми е вързан към бенз.помпа,понеже тя си работи,а и не натоварвам по тоя начин малкото реленце на газови компютър.Така той управлява само предния клапан на изпарителя,който е към 17-20 вата.
Проблел с евро клапан на ловато
- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Re: Проблел с евро клапан на ловато
То е ясно,че всичко се прави колкото да се отбие номера,моята идея е,да пишем как е правилно да се прави.Разбира се с най-добри чувства,не целя заяждане.
За моното е правилно да се изключва помпата при работа на газ.Бил см о тдвете страни на барикадатамного доводи "за" мога и съм дал.
От където и да погледнем,не е технически издържано някой от трите клапана за газ да е зависим от изрядноста на бензиновата инсталация.Да не говорим,че е уместно да са на отделен кръг и през бушон/освен реле/,разбира се.
Инсталацията върви през праговете и няма нищо сложно в разглабянето им.
За нивомерите не съм в течение.
Моя заден клапан не съм го чувал никога,което разбира се нищо не значи.Утре ще го изследвам обстойно как е свързан.
За моното е правилно да се изключва помпата при работа на газ.Бил см о тдвете страни на барикадатамного доводи "за" мога и съм дал.
От където и да погледнем,не е технически издържано някой от трите клапана за газ да е зависим от изрядноста на бензиновата инсталация.Да не говорим,че е уместно да са на отделен кръг и през бушон/освен реле/,разбира се.
Инсталацията върви през праговете и няма нищо сложно в разглабянето им.
За нивомерите не съм в течение.
Моя заден клапан не съм го чувал никога,което разбира се нищо не значи.Утре ще го изследвам обстойно как е свързан.
Върни се в “Автогазови уредби”