Та от няколко дена мисля че имам проблем с зареждането на бутилката (не ще да се напълни).
Зареждам винаги от едно и също място и миналата седмица бензинджията почна да зарежда и след малко вика не може повече а беше сипал само 2лв

В понеделник отидох на ОМВ за проба и ми я напълниха до горе. Сипаха за 28лв. и отново съчмата не изчука като признак че е пълно. Видяхме че почна все по бавно да поема газта и си личеше че се е понапълнила.
До днес съм изминал 27км (само градско) и отивам отново да напълня до горе. Бутилката побра само 5лв и признаците бяха същите. Започва да се пълни нормално и постепенно започва да се затруднява и я спираме без да чуем съчмата.
Тръгвам на път Берковица-петрохан-София. В София се набутах в голямо задръстване и на излизане реших да хвана към Пловдив и от там по околовръстния за Монтана.
Общо взето на връщане минах през по обиколен път и на кравя като се прибрах отидох пак да напълня бутилката в ОМВ. Бях навъртял 270км и при зареждането бутилката побра 7лв

Тази кола никога не ми е давала разход под 9/100. А сега излиза някакъв невъзможен разход мечта

Според вас възможен ли е такъв разход 7лв 270км

Питането ми е какви може да са причините за да не може да се напълни бутилката?
Възможно ли е да замръзва тръбата и затова да не иска да се напълни?
Може ли съчмата да изтропа и на празна бутилка ?
П.П: И двете кранчета на бутилката са развити до край.