Не иска да се зарежда с газ
- CCCP_FAN
- Автомобил:
- Двигател:
Не иска да се зарежда с газ
днес ходих на 4 различни бензиностанции да заредя с газ, но не искаше да се зареди, а вчера зареждах два пъти на две различни места. Клапата на бутилката е отворена докрай - на какво може да се дължи?
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Не по бутилката - по сондата
Ако ли пък колегата е по-ентусиазиран отива в някое пусто поле , изпуска ЦЯЛАТА газ от бутилката , сваля сондата почиства и полира отвора , където влиза оста на поплавъка , заглажда получилите се остри ръбове и затваря отново
Замръзването на съчмата - суупер невероятно ми звучи - ако беше замръзнала , то щеше да се оправи от едната газстанция до следващата...

Ако ли пък колегата е по-ентусиазиран отива в някое пусто поле , изпуска ЦЯЛАТА газ от бутилката , сваля сондата почиства и полира отвора , където влиза оста на поплавъка , заглажда получилите се остри ръбове и затваря отново

Замръзването на съчмата - суупер невероятно ми звучи - ако беше замръзнала , то щеше да се оправи от едната газстанция до следващата...
- Lawyer
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На мен ми се случи обратното - след зареждане на газ откъм отвора съскаше. Явно изпускаше газта, останала между бутилката и сачмата. Отидох в сервиз, притегнаха където трябва и нещата се оправиха. Моят съвет е да отиде колегата в сервиз, без да експериментира. Този в кв. "Хаджи Димитър" съм ползвал и не е лош. Номерът е да изчакаш да ти обърнат внимание (като навсякъде). 

Върни се в “Автогазови уредби”