Здравейте колеги автомобила е Голф 3 значи прецака ми се изпаритела та съм на бензин няколко дни. Та въпроса ми е там като бях на газ ми миришеше на масло и видимо си пушеше колата сега за вървежа разбирам, че нали нормално на бензин да върви повече. От тези няколко дни нито ми е пипнало маслото нито ми пуши нито ми мирише ако някой може да ми даде обяснение.
П.П. Сега го карах на умиране дето се вика и един колега с 1.4 го питах има ли нещо да пуши или мирише и ми каза твърдо не.
Пуши на газ ??
-
- Автомобил: BORA 1.6 16V
- Двигател: AUS 2000
Re: Пуши на газ ??
Смесвала и е горяла бензин+газ.Провери си магнетвентила за бензина-явно изпуска при затворено положение.Друга причина няма.Успех и 

- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
А дали има клапан на бензина? по вероятно е с реле да е спряна дюзата/дюзите
- slavi.mutev
- Автомобил:
- Двигател:
пропуснах да кажа че е 1.8 моно 90 к.с
- slavi.mutev
- Автомобил:
- Двигател:
apolon написа:Смесвала и е горяла бензин+газ.Провери си магнетвентила за бензина-явно изпуска при затворено положение.Друга причина няма.Успех и
май да че като карах на газ имаше бензин в нея и малко по малко изчезна, но после не остана и пак пушеше
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Газта прави повече конденз и го трупа в генерацията, при по хладно време и моя пасат припушва бяло отзад като зимата, но не мирише на нищо
- slavi.mutev
- Автомобил:
- Двигател:
е приятел аз ти казвам пушеше си на масло и не мога да си го обясня нещо
- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
oт скапан датчик за температурата на охладителната течност имах подобен проблем
тоя датчик оказва сериозно влияние на центровката на запалване-предварението на искрата.
за проба може да вземеш един потенциометър 10 килоома и да го боднеш в буксата на датчика ,въртиш наляво-надясно и гледаш дали ще има промяна в работата и пушенето
тоя датчик оказва сериозно влияние на центровката на запалване-предварението на искрата.
за проба може да вземеш един потенциометър 10 килоома и да го боднеш в буксата на датчика ,въртиш наляво-надясно и гледаш дали ще има промяна в работата и пушенето
- slavi.mutev
- Автомобил:
- Двигател:
то от този датчик доколкото знам чете информация за оборотите тоест като стъпково моторче се води нещо и да тръгнал ми е че на моменти менеше оборотите на моменти беше добре
Последна промяна от IvanMan на Сря 17 авг 2016 7:38, променено общо 2 пъти.
Причина: Не е необходимо да цитираш предишното мнение! Използвай бутон "Нов отговор"!
Причина: Не е необходимо да цитираш предишното мнение! Използвай бутон "Нов отговор"!
Върни се в “Автогазови уредби”