Настройка на градусите за превключване на газ?

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
petar.manushkin
Автомобил:
Двигател:

Настройка на градусите за превключване на газ?

Мнениеот petar.manushkin » Сря 28 сеп 2016 18:26

Колеги бос съм в настройките на газови системи и нямам намерение да бърницъм дет не ми е работа, но да ви попитам , трябваше да сваля градусите на колата понеже превключваше на газ на 60 градуса а в програмата е заложено 35 , датчика температурния е нов но може би с други параметри , това ще го видя сутринта на студена кола, питането ми е какво е това дето съм заградил в червено , да не би под тези обороти да работи колата на бензин дори при загряла? или е нещо съвкупност от температурата на обръщане и обороти ?
Прикачени файлове
vtora2.jpg

Потребителски аватар
Pet_rov
Автомобил: Passat Variant B4
Двигател: ADZ 1996

Re: Настройка на градусите за превключване на газ?

Мнениеот Pet_rov » Чет 29 сеп 2016 9:21

Буквално пише - обороти за прехвърляне на газ 1200. До тези обороти работи на бензин. Само не знам дали е комбинация от температура и обороти, щото съм с обикновено АГУ.

Потребителски аватар
pas1.8mi
Автомобил: Passat B5
Двигател: 1.8T AEB 1999

Re: Настройка на градусите за превключване на газ?

Мнениеот pas1.8mi » Нед 02 окт 2016 16:31

Taka e,имаш две условия за превключване на газ: 1-достигане на 20гр и 2-обороти над 1200 об/мин.Ако я оставиш да работи на място ,след като е достигнала 20гр и не подадеш газ над 1200 об/м,то двигателя няма да превключи на газ.

Върни се в “Автогазови уредби”