Здравейте.Има ли такова животно - универсален MAP сензор за газови инжекциони? Моя протече и не мога да намеря същия .Газовата е полска DT Gastech
Не ми се дават 8-900лв за нова газова уредба защото колата ми струва 1000лв а и всичко по старата газова работи освен този сензор.За 1 сензор да дам 8-900лв не става ...
Универсален MAP сензор
Re: Универсален MAP сензор
stypkata написа:Здравейте.Има ли такова животно Газовата е полска DT Gastech
https://www.lpgparts24.de/Gastech-Map-Sensor
Не е ли нещо подобно на това ?
- stypkata
- Автомобил: Golf 3AEK+BMW318i + Jumper 2013
- Двигател: AEK
Да същия е.Как го издири?260лв без доставка нормална цена ли е?над 300лв ще дойде този сензор.Цели комплекти газови инжекциони се продават за тези пари
Ами колега как да ти отговоря. Питах чичо Гугъл. Иначе дали е много или не цената - ти трябва да си прецениш. Питаше дали има - опитах да ти помогна. Дали си заслужава занимавката си е по твоя преценка спрямо алтернативите, които имаш.
- dontaskdontsay
- Автомобил: Golf III 1.6 1994
- Двигател: ABU
Прегледа ли обявите в продавалник и базар, за такива газови инжекционни ?
Аз така преди време ми искаха 250лв за сензора ( потенциометъра) на бутилката, на Prins.
Отидох в пункта за изкупуване на метали а там газови бутилки колкото щеш, и си свалих 2-3.
Та може да обиколиш автоморгите, и да прегледаш за същия инжекционн
Аз така преди време ми искаха 250лв за сензора ( потенциометъра) на бутилката, на Prins.
Отидох в пункта за изкупуване на метали а там газови бутилки колкото щеш, и си свалих 2-3.
Та може да обиколиш автоморгите, и да прегледаш за същия инжекционн

- ivan_pop
- Автомобил: OVB
- Двигател: X18XE1
Късно се включвам.Намери ли?
- stypkata
- Автомобил: Golf 3AEK+BMW318i + Jumper 2013
- Двигател: AEK
Не не съм намерил.В момента обмислям да сменя целия газов инжекцион, защото стария вече е на 180 000км и на 16 години и инжекторите са стари и компютъра сега спря да работи и това изпускане на газ от мап сензора...Сега гледам едни ГИ Stag 200 Plus .Някой има ли впечатления от тях ? Цената е 400лв за предния кит + сонда за бутилката.Исках Ловато или нещо друго италианско,но са от 1000лв нагоре а за тази кола не си струва да се дават толкова пари за газова уредба, защото цялата струва 1500лв
- ivan_pop
В момента Полските ГИ са по-добри от Италианските.Аз предпочитам KME и Stag.Мисля че имам такъв МАП, ще проверя и ще пиша на лични.
- ivan_pop
Писах на лични.
Върни се в “Автогазови уредби”