Здравейте.
Карам WV - ВЕНТО 1.8 mi 90 к.с. (колата има имобилаизер)
Ето че и аз вече имам проблем:
Вчера ми поставиха ново газово устроиство, Ловато- електрически изпарител, превключвател за автоматично прехварляне на горивото и реле което да изчиства грешката на компютара. След като направиха необходимите настроики и регулировки, без да се вади ключа от контакта през цялото време на монтажа и пробите. Ключа го изкарах чак като се върнах в къщи. На следващия ден колата ми трябваше но след като вкарах чипа на емобилаизера той не бе разпознат (т.е. лампичката трябва да свети постоянно) следователно и не може да запали. Обадихсе в сервиза кадето ми поставиха газовото и ми казаха че проблема не е от тях, тъй като те не са захранвали уредбата с напрежение от имобилаизера ,а от бубината . Питам се ,дали е правилно да се вземе напрежение от бобината или от контактния ключ, и ми се стува че имобилаизера трява да е сварзан към бубината по някакъв начин. Въпроса ми е , дали по някакъв начин ми се е повредила колата от поставянето на газ. у-ба ,или просто така се е случило и най вече каде могат да ми помогнат в гр. Бургас ,защото явно в сервиза не са много на ясно какво правят.
Благодаря.
Фолксваген не пали след монтаж на АГУ-защо?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ако са разкачали корите за да сложат ключа за газ бензин е възможно да са разместили нещо датчика на имобилайзера. Иначе за тока от бубината - и мойто газово оттам съм го захранил - не му пречи.
на краставицата се занимават с направа на ключове, ключалки и брави, ходил съм там имах проблеми с ключалките на вратита - отваряха се със отверка или каквото и да е. Мисля че може да помогне за имобилайзера, но не съм 100% сигурен. Ако имаш път намини покрай него.
на краставицата се занимават с направа на ключове, ключалки и брави, ходил съм там имах проблеми с ключалките на вратита - отваряха се със отверка или каквото и да е. Мисля че може да помогне за имобилайзера, но не съм 100% сигурен. Ако имаш път намини покрай него.
Върни се в “Автогазови уредби”