Газов инжекцион или обикновенна газова уредба е това

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
maniak
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maniak » Чет 14 юни 2007 10:53

И после тези пари ги даваш за някоя друга потребност.

:да:

mafiota има газови системи за по 5000-6000 евро за високотехнологичните автомобили който не "занемаряват" високотехнологичните системи за впръскване.
Тук не говорим за сложиш нормална газова на съвременен мотор и да му се изакаш на всичко, говорим за слагане на газова уредба ( газов инжекцион, уредба с впръскване в течна фаза и тнт...) която е съобразена с мотора на който ще се слага.
Но на теб каквото и да ти кажа вече ще е безмислено и ще е разтягане на лолуми за което нямам време. Просто не карай на газ щото е " Тъпо" или карай стара кола защото нея не е тъпо да я караш на газ. Въпрос на личен ПОТРЕБИТЕЛСКИ избор.
Хайде аз отивам до морето на ГАЗ за 75лв( срещу 140лв за бенз ), останалите 65 кинта ще ги инвестирам в чичо джак :guinnes и хубаво прекарване на вечерта в несебър :056: :084: Friday :drinking: :help: :69: .

Потребителски аватар
mafiota
Автомобил: Audi A6 C5
Двигател: APU

Мнениеот mafiota » Чет 14 юни 2007 12:08

Ludia написа:
mafiota написа:Слави Трифонов дали е мислил да слага газоваи уредби на Ферарито и на Хамара си, или е предпочел да икономиса някои лев и да ги "даде"!

що не го питаш? или мислиш че той чете форума? :roll:

Като цяло въпроса има за цел да породи отговор в опонента от другата страна, и в българския език ги наричат риторични въпроси, че ще оставя на теб да помииииислиш и току виж си се сетл!!

Потребителски аватар
maniak
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maniak » Чет 14 юни 2007 13:28

.
Ludia написа:
mafiota написа:
Слави Трифонов дали е мислил да слага газоваи уредби на Ферарито и на Хамара си, или е предпочел да икономиса някои лев и да ги "даде"!

що не го питаш? или мислиш че той чете форума?

Като цяло въпроса има за цел да породи отговор в опонента от другата страна, и в българския език ги наричат риторични въпроси, че ще оставя на теб да помииииислиш и току виж си се сетл!!

Лека полека нещата отиват към бой :dummy: mhihi

На въпроса за Слави нямам отговор. Тук ме заби. Прав си, бахти... :015: Къде мога да си махна шибаната газ. Не искам да ми е тъпо повечееееееееее :cry: искам да карам на бензин и да ми е умно... искам да съм гангстер... нема вече да съм хамстер :jerk

Потребителски аватар
mafiota

Мнениеот mafiota » Чет 14 юни 2007 14:22

maniak написа:
И после тези пари ги даваш за някоя друга потребност.

:да:

mafiota има газови системи за по 5000-6000 евро за високотехнологичните автомобили който не "занемаряват" високотехнологичните системи за впръскване.
Тук не говорим за сложиш нормална газова на съвременен мотор и да му се изакаш на всичко, говорим за слагане на газова уредба ( газов инжекцион, уредба с впръскване в течна фаза и тнт...) която е съобразена с мотора на който ще се слага.
Но на теб каквото и да ти кажа вече ще е безмислено и ще е разтягане на лолуми за което нямам време. Просто не карай на газ щото е " Тъпо" или карай стара кола защото нея не е тъпо да я караш на газ. Въпрос на личен ПОТРЕБИТЕЛСКИ избор.
Хайде аз отивам до морето на ГАЗ за 75лв( срещу 140лв за бенз ), останалите 65 кинта ще ги инвестирам в чичо джак :guinnes и хубаво прекарване на вечерта в несебър :056: :084: Friday :drinking: :help: :69: .

Колега да не обръщаме темата на излишни спорове, не можеш явно да схванеш мисълта ми, но както и де е. Идеята ми е , че ако имам възможност да си купя и поддържам скъп автомобил (наистина скъп), няма да ми пука дали ще отида до морето за 75лв или за 140лв., трудно ми е да се съглася с теб че ако си дал за кола 100 000 .... 200 000 хил. лв , ще правиш сметки за "някакви левове" разлика в горивата!
Слагам точка на спора, всеки сам си преценява!

Потребителски аватар
mafiota

Мнениеот mafiota » Чет 14 юни 2007 14:26

Иначе боя е хубаво нещо, нооо за тези които го умеят :wink:

Потребителски аватар
maniak
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maniak » Чет 14 юни 2007 15:25

Така започна

Винаги съм се чудил на хора с автомобили от 99 ....2000 ... 2001 години тръгнали да слагат газови уредби

така завършваш

че ако си дал за кола 100 000 .... 200 000 хил. лв , ще правиш сметки за "някакви левове" разлика в горивата!

Значи все пак писанията ми са имали ефект.

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 14 юни 2007 20:05

mafiota написа:Иначе боя е хубаво нещо, нооо за тези които го умеят :wink:

Мафиот, ти що я караш тая каруца? това не е риторичен въпрос :wink:

Потребителски аватар
maniak
Автомобил:
Двигател: