Емулатор ламбда сонда - Пловдив
Абе то ,че са 3 жици на кръст това ми е повече от ясно и няма проблем със самото свързване ,но не знам откъде спешно да си набавя този емулатор,ако имах схема на такъв и свободно време бих си го направил сам,ама за жалост не разполагам с много такова, пък и не си заслужава да си губи човек скъпоценното време за 15лв. примерно.Та затова въпроса ми беше къде да отида за максимално бързо време да я свърша тази работа и то качествено!, а не да се разкарвам до Септември и т.н.
Емулаторът трябва да работи само в режим на газ,това значи ли че когато карам на газ трябва да се изключи ламбда контрола и да остане да действа само емулатора,а когато мина на бензин обратно:емулатора трябва да се изключи и да остане да си действа само нормалния ламбда контрол,посредством ламбда сондата.
Поне според мен това би бил правилния монтаж на емулатора, ама ми се струва че тогава работата става бая сложна:) .Вие какво ще кажете по въпроса?
Поне според мен това би бил правилния монтаж на емулатора, ама ми се струва че тогава работата става бая сложна:) .Вие какво ще кажете по въпроса?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ясно колега, утре смятам да посетя един сервиз, за който ми казаха че слагат такива емулатори-намира се до Ален Мак зад бившата Битова техника,ако там ми откажат ще ида другаде и дано попадна на добър емулатор ,а не някво менте.Някакви съвети при избора на симулатора ако можеш да ми дадеш няма да е лошо:)
- realityman
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, благодаря много за предложението, но съм много кът с времето щото бачкам до късно и то не в Пловдив - пътувам всеки ден.
Между другото колата се оправи от само себи си-май е било от катализатора,защото като я запалих и изфорсирах в събота и от аспуха познай кво излезе - едно парче от керамиката на катализатора.
Явно керамиката се е скапала вече и е парче от нея е затваряло пътя на изгорелите газове и в резултат колата губеше мощност.
Иначе намерих схема на един емулатор и смятам като ми остане време да се занимая с нея, щото рано или късно според мен все ще трябва да се слага емулатор, пък в сервиза ми искат 45 кинта за него, пък според мен не струва повече от 15лв. с монтажа:)
Между другото колата се оправи от само себи си-май е било от катализатора,защото като я запалих и изфорсирах в събота и от аспуха познай кво излезе - едно парче от керамиката на катализатора.
Явно керамиката се е скапала вече и е парче от нея е затваряло пътя на изгорелите газове и в резултат колата губеше мощност.
Иначе намерих схема на един емулатор и смятам като ми остане време да се занимая с нея, щото рано или късно според мен все ще трябва да се слага емулатор, пък в сервиза ми искат 45 кинта за него, пък според мен не струва повече от 15лв. с монтажа:)
- realityman
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Автогазови уредби”