газова поло 1,4 аех проблеми

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
aakask
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот aakask » Чет 14 юни 2007 20:31

записах ден за 29,06,07 ще сложа газов инжекцион.колега благодари все пак за добрата информация която ми даде

Потребителски аватар
embi4a
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот embi4a » Вто 03 юли 2007 10:52

Видях ти темата късно, но аз съм със същия двигател 1,4 AEX, само че на Сеат Кордоба, но това е без значение в случая. Моята газова е обикновенна с ламбда контрол. Не съм я слагал аз, а така я купих. Газовата е слагана 2001-2002 год по надписите на бутилката. Минал съм малко км с нея но не ми е правила проблем за сега. Върви като бесна за своите 60 катъра :) Има си динамика мотора с две думи. Но кутията на възд. филтър има отчупено парче и ме съмнява че е от детонацийка. А при тебе как стана гърмежа - при подаване на много газ или като си набил по-ниска предавка? Пиши колко ти стъпи ГИ.

aakask
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот aakask » Вто 03 юли 2007 16:34

вчера взех колата,върви като луда и на пръв поглед газовата е много професионално монтирана.платих я 1100 лева но това е промоция.в момента е 1180 с български комп и италиански части.детонацията се получи при палене на газ на недобре затоплен мотор и при тръгването гръмна но моето мнение е да си следиш много добре електрото тъй като при мен почти сигурно е от старите кабели.

Върни се в “Автогазови уредби”