Тайминг Адванс Процесор за VW-AUDI
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
spahi написа:Значи промяна в разхода поне при мен има. Може би около литър надолу. Зависи все пак как караш колата.
Аааааа за предварението зависи. На моята кола съм оставил предварение + 5 градуса.
Нормата е 6+/-2 градуса.
сложи и 10 градуса и ще видиш какво значи вървене на газ и падане на разхода....малко ти е предварението за каране на газ,ама процесорът ти го коригира бързо и затова не усещаш.....Аз бях първо на 8-вървеше добре....пробвах на 10-........перфектно !и не чука на бензин...и не загрява(един от недостатъците на голямото предварение)
Моята BRC си има такъв процесор заедно с ламбда - контрол(не емулатор!!!) съврзан с мембрана на изхода на изпорителя и да ти кажа не съм виждал кола така да върви на газ!
В момента разходът ми е 9.0-9.5/100 градско- и нея жаля!
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
mafiota написа:joker написа: .......Моята BRC си има такъв процесор заедно с ламбда - контрол(не емулатор!!!) съврзан с мембрана на изхода на изпорителя и да ти кажа не .....!
Колега разясни малко каква ти е точно газовата уредба, че ме заинтригува с този изпарител.
Точно BRC с допълнително (всъщност едновреммено с монтажа на BRC)монтиран ламбда-контрол CHERASCO.....поставяна е 2001 г в Италия(по документи).....има една клапа пред изпарителя която променя газовия поток към моното...
Никой от Варненските газаджии не можа да ми обясни устройството..само ми казаха,че нямат софтуер за нея и ако се развали(то няма какво толкоз да и се развали) ЩЕЛИ ДА ИЗРЕЖАТ ВСИЧКИ КАБЕЛИ и да направят газовото обикновено!!!
Аз обаче като разбрах,че искат да направят сюнет на газовото ...казах ,че обрязването не отговаря на религията която изповядвам и си обрах набързо крушите!
Мисля обаче,че VASСOTO-1 просто няма как да не знае за какво става въпрос......неговите постинги са като Посланието към Римляните ...всичко можеш да научиш...стига да ги четеш и препрочиташ внимателно!
Върни се в “Автогазови уредби”