Преглед на АГУ в София - къде?
- Plamen_RI
- Автомобил:
- Двигател:
Преглед на АГУ в София - къде?
Време ми е вече за това мероприятие, ама в софия незнам къде мога да го направя, така че давайте акъл и ориентировъчни цени ако може 

- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 6%E5%E2%EE
Е при тези момчета, сервиза се казва Княжево
и е в тоя район де.
Е при тези момчета, сервиза се казва Княжево

Plamen_RI написа:Ами...нещо съм неориентиран още, това ще ми е първи преглед за уредба, какви са вариантие Уан?
ПС Викторе, дай некви координати, на мен княжево ми е широко понятие
ако искаш преглед на автомобила и газовата без да ти гледат колата изобщо и без да те занимават излишно и без оскъпяване пиши ми на л.с.

-
- Автомобил:
- Двигател:
В повечето сервизчета дето монтират АГУта могат да ти направят преглед. Проформа в повечето случаи. Формално май имаше някакво ограничение да не може да се прави преглед там където се монтират уредби, но разбира се нищо не пречи на хартия прегледа да е направен от друга фирма, регистрирана само за да се заобиколи тази глупост в закона.
Питай по газаджийниците. Колкото по-сбутано и мизерно е сервизчето, толкова по-бързо, лесно и безпроблемно ще стане прегледа.
Ако ти е близо района около Бъкстон, има едно сервизче на ул. Иван Сусанин срещу училището, има и едно до църквата (залепено до нея отдясно - прилича на тенекиен гараж, но има грозен надпис "АГУ" с блажна боя).
И на двете места правят прегледи. А по-надолу срещу пазара до бензиностанцията има пункт за нормални прегледи, където също не се заяждат излишно.

Питай по газаджийниците. Колкото по-сбутано и мизерно е сервизчето, толкова по-бързо, лесно и безпроблемно ще стане прегледа.

Ако ти е близо района около Бъкстон, има едно сервизче на ул. Иван Сусанин срещу училището, има и едно до църквата (залепено до нея отдясно - прилича на тенекиен гараж, но има грозен надпис "АГУ" с блажна боя).
И на двете места правят прегледи. А по-надолу срещу пазара до бензиностанцията има пункт за нормални прегледи, където също не се заяждат излишно.

- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
psstv18rp написа:Ако ти е близо района около Бъкстон, има едно сервизче до църквата (залепено до нея отдясно - прилича на тенекиен гараж, но има грозен надпис "АГУ" с блажна боя).
точно в това сервизче правят наистина сериозен преглед на АГУ-то.
цената е 8.00 лева.
ако бутилката е над 5 години - водна проба, рентгенови снимки и т.н.
човека е сериозен.
знае за форума и клуба.
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Автогазови уредби”