Газов инжекцион на механична инжекция
- pinci
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Газов инжекцион на механична инжекция
Та колеги въпроса ми е може ли? Тъй като ECU-то на газовите инжекциони взима данни от оригиналното за да преизчисли времето за впръскване на гориво (газ в случая), та питам. Някой сблъсквал ли се е с такова нещо и според вас може лида се направи. Аз имам някои идеи в които не съм сигурен, но за сега ще ги запазя в тайна, за да не подведа хората 

- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Газов инжекцион на механична инжекция
pinci написа:...механична инжекция...
е тва е отговора... не става-тука няма електрика тука главата на механичния инжекцион е вързана с лост към плунжера и на принципа на кобилицата пуска повече гориво колкото повече я отклони входящия въздух

-
- Автомобил:
- Двигател:
L&R написа:http://www.bigas-bg.com/p1.htm
Добре,де,за кои кабели ще закачиш газовия комп.?Той се връзва към кабелите за дюзите от бензиновия комп,за да знае кога бенз.комп подава гориво и за да емулира работата на бенз.дюзи и към бобината+комутатора,за да настрои предварението.
При К-Джетроник няма закъде да се закачи

- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- pinci
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ми човек и аз това се чудя, звъннах им и ги питах така и така механична инжекция газов инжекцион колко пари- 1750лв
гаранция- 1г.
е добре де от къде взима инфо да плюе като яз нямам такъв датчик (ТPS) (потенциометър или както искате) - ми от ТPS-а
??????????? ами добре лек ден - не ми се спореше. Гениално нали, дори в сайта си са описали че газовият инжекцион за механични ижекции SGIS 2000 "Електронният блокът следи състоянието положението на дроселовата клапа (система SGIS 2000), данните от ламбда сондата (система SGIS 2000) и се самообучава." Някой някви идеи да има?
гаранция- 1г.
е добре де от къде взима инфо да плюе като яз нямам такъв датчик (ТPS) (потенциометър или както искате) - ми от ТPS-а
??????????? ами добре лек ден - не ми се спореше. Гениално нали, дори в сайта си са описали че газовият инжекцион за механични ижекции SGIS 2000 "Електронният блокът следи състоянието положението на дроселовата клапа (система SGIS 2000), данните от ламбда сондата (система SGIS 2000) и се самообучава." Някой някви идеи да има?
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Автогазови уредби”