АВТОМАТИЧЕН КЛЮЧ
АВТОМАТИЧЕН КЛЮЧ
Здравейте,понеже скоро си купих колата и не съм наясно с газовата и уредба,та искам да попитам:има автоматичен ключ за газта,но мисля че е настроен за ръчно прехварляне,защото като я запаля на бензин не прехвърля освен ако аз не я сменя.Някой знае ли как да я върна в автоматичен режим.Мерси предварително.
-
- Автомобил:
- Двигател:
аааааа, оная кола ли?
с автоматичния ключ?
ми така кажи
кво по-лесно от тва?
Сега малко по-сериозно:
Предполагам, че вариантите не са много. Може и да се намери някой, който да ти обясни за всички. Ама не е тва начина. Никой не е длъжен да хвърля боб. Или да почва с търсачката, че може пък в някоя друга тема да си писал какво ти е ключето. Щото "автоматично" ... е малко общо
Моята е само с едно копче тип бутонче и се сменя с натискане, а между автоматичен и ръчен режим се сменя със задържане.
Дано съм бил от полза. А ти се постарай повече!
А и като я купува, сливи ли имаше в устата, че не си питал как се превключва?
с автоматичния ключ?
ми така кажи

кво по-лесно от тва?
Сега малко по-сериозно:
Предполагам, че вариантите не са много. Може и да се намери някой, който да ти обясни за всички. Ама не е тва начина. Никой не е длъжен да хвърля боб. Или да почва с търсачката, че може пък в някоя друга тема да си писал какво ти е ключето. Щото "автоматично" ... е малко общо

Моята е само с едно копче тип бутонче и се сменя с натискане, а между автоматичен и ръчен режим се сменя със задържане.
Дано съм бил от полза. А ти се постарай повече!

А и като я купува, сливи ли имаше в устата, че не си питал как се превключва?
Върни се в “Автогазови уредби”