proxy написа:Човек покарай малко, да ти улегнат компонентите, после иди на регулаж, после засичай разход. Ако караш само на къси разстояния не очаквай да ти дава много добър разход.
А стига де!!!!то да не е нов строеж,че да уляга

Значи въртиш това, което е на маркуча - лявата стрелка на снимката. По часовниковата стрелка намаля притока на газ, обратно на нея увеличава - а бе кран като кран. На теб ти трябва да й пуснеш повечко газ, значи обратно на часовниковата 1/4 оборот (може да си сложиш една бяла точка на кранчето да се вижда добре колко въртиш) и пробваш как върви. Ако е нужно още, пак развиваш 1/4 и така докато ти хареса, но не се опитвай да я направиш да върви като на бенц, просто да е оптимално. Зпомни първоначалното положение, на което е бил крана. Като постигнеш желания вървеж вече я засичаш колко гори. Ако резхода не ти е добре вече от изпарителя, ама там някой, който знае да го пипа. Прекаленото спъване може да повиши разхода, колкото и парадоксално да звучи. Успех!agopov написа:
jordanpar написа:колега,мой познат имаше такова венто-9-10 му даваше градско,а аз имах Голф 3 с 1,8 но АБС двигателя и на мен в началото ми даваше даже 16 градско като сложих газ.
Оказа се че за този двигател е трябвало да сложа вакуумен изпарител,а аз бях с електрически,наистина има значение.
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 29 госта