gaz za golf GTI

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
ivansho
Автомобил:
Двигател:

gaz za golf GTI

Мнениеот ivansho » Нед 18 ное 2007 21:34

Пишете на БЪЛГАРСКИ !!! Ако нямате инсталирана кирилица, ползвайте бутона на KREDOR, намиращ се над полето за Вашия текст.
mod edit: Sunny

Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Нед 18 ное 2007 21:56

За слагане....можеш ама какъв ще е ефекта после е по-интересния въпрос.
Като за начало ще трупаш грешки в комп-а и трябва да го рестартираш за да се чистят.
Отделно от това колегите дето им разбират на пълните инжекциони да кажат други вредни моменти.
Като цяло по-добрия вариант е газов инжекцион ама щом питаш за обикновенна за нея коментирам (ясно ми е че не за всеки е лесно да се измъкне една не малка сума за читав газов инжекцион).

marineze
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот marineze » Сря 21 ное 2007 21:01

мен също ме вълнува темата, защото и аз съм на този етап. става въпрос за GOLF3 GTI 2000 kubika 150 ks. нека хората които имат същият модел, и са със газов инжекцион ,ми кажат как се държи автомобила, и на какви марки са заложили. напоследък чувам за италянсо оборудване в комбинация със българска компютърна система "ФОБУС" . какво мислите по този въпрос и и някой от вас заложил ли е на въпросната комбинация. благодаря ви предварително

Върни се в “Автогазови уредби”