Цена на легализиране на бутилка???

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
ts_ber
Автомобил:
Двигател:

Цена на легализиране на бутилка???

Мнениеот ts_ber » Вто 27 ное 2007 22:00

Колеги здравейте. Днес и аз се газифицирах (по хубаво от бензина няма ама вече не се издаржа). Газовата ми е Ловато с вакуумен изпарител. До 15 дена ми казаха че трябва да отида да си легализирам бутилката. Въпроса ми е колко ще ме друснат за това удоволствие и на колко време се ходи на легализация?

Благодаря предварително!!!

Потребителски аватар
ITN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ITN » Вто 27 ное 2007 22:20

Здравей колега,аз си легализирах газовата през месец март месец в СБА за 24лв и след това трябва всяка година да минаваш на преглед.

ts_ber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ts_ber » Вто 27 ное 2007 22:45

ITN написа:Здравей колега,аз си легализирах газовата през месец март месец в СБА за 24лв и след това трябва всяка година да минаваш на преглед.

задалйително ли е да се легализира??? и всяка година ли ще ни дерат по 20 лв. ??

Потребителски аватар
The_Machine
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The_Machine » Вто 27 ное 2007 23:39

Моята газова не е минавала на преглед откакто е газова (първо беше сложена нова на мохера ми през далечната 92-ра :twisted: ), но все пак аз с това се занимавам и всякакви течове и неизправности ги "надушвам" веднага :) - имам си изградени навици да си преглеждам уредбата от време на време , което и да ида някъде , просто ще ми заверят документите и това е... - поне на повечето места е така. Намери някое място , където наистина правят преглед и си я прекарай там да ти е мирна главата!

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Сря 28 ное 2007 13:11

аз я легализирах за 12 лв. стикера 5 лв отделно си бях купил отдел

psstv18rp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот psstv18rp » Сря 28 ное 2007 14:14

Прегледа е по-евтин от легализацията.

Потребителски аватар
doktora
Автомобил:
Двигател:
Местоположение: гр.Лясковец,обл.В.Търново, PASSAT B4, COMBI,1.8Mi, ADZ , 94г, LPG BRC
Контакти:

Мнениеот doktora » Сря 28 ное 2007 16:38

Аз всяка година ходя на преглед, но да ме пита човек защо ли ходя въобще :roll: . Никой нищо не преглежда, само ми лепват стикера и ми вземат парите и досега не се е случвало (близо 4 год с газова ) някой катаджия да ме спре и да поиска да види стикера на бутилката. Иначе и аз си я преглеждам газовата от време на време.
Не знам какво имате в предвид под легализиране, аз вече съм забравил какви "хватки" правих след поставянето на газовата, но доколкото си спомням легализирането и първи преглед беше едно и таксата беше една - 20 лв.

Върни се в “Автогазови уредби”