Колеги здравейте. Днес и аз се газифицирах (по хубаво от бензина няма ама вече не се издаржа). Газовата ми е Ловато с вакуумен изпарител. До 15 дена ми казаха че трябва да отида да си легализирам бутилката. Въпроса ми е колко ще ме друснат за това удоволствие и на колко време се ходи на легализация?
Благодаря предварително!!!
Цена на легализиране на бутилка???
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Моята газова не е минавала на преглед откакто е газова (първо беше сложена нова на мохера ми през далечната 92-ра
), но все пак аз с това се занимавам и всякакви течове и неизправности ги "надушвам" веднага
- имам си изградени навици да си преглеждам уредбата от време на време , което и да ида някъде , просто ще ми заверят документите и това е... - поне на повечето места е така. Намери някое място , където наистина правят преглед и си я прекарай там да ти е мирна главата!

- doktora
- Автомобил:
- Двигател:
- Местоположение: гр.Лясковец,обл.В.Търново, PASSAT B4, COMBI,1.8Mi, ADZ , 94г, LPG BRC
- Контакти:
Аз всяка година ходя на преглед, но да ме пита човек защо ли ходя въобще
. Никой нищо не преглежда, само ми лепват стикера и ми вземат парите и досега не се е случвало (близо 4 год с газова ) някой катаджия да ме спре и да поиска да види стикера на бутилката. Иначе и аз си я преглеждам газовата от време на време.
Не знам какво имате в предвид под легализиране, аз вече съм забравил какви "хватки" правих след поставянето на газовата, но доколкото си спомням легализирането и първи преглед беше едно и таксата беше една - 20 лв.

Не знам какво имате в предвид под легализиране, аз вече съм забравил какви "хватки" правих след поставянето на газовата, но доколкото си спомням легализирането и първи преглед беше едно и таксата беше една - 20 лв.
Върни се в “Автогазови уредби”