pe6kata написа: Очевидно че така обяснявайки, ме разбират само хора дето им е ясно, а те нямат нужда от обяснения.
Вземете едно пвц шише от лимонада(задължително от лимонада!)
Аз взех от бира!

pe6kata написа: Очевидно че така обяснявайки, ме разбират само хора дето им е ясно, а те нямат нужда от обяснения.
Вземете едно пвц шише от лимонада(задължително от лимонада!)
joker написа: По-ниската температрура на всмуквания въздух не подобрява чак толкова горенето,колкото увеличва концентрацията на газта в единица обем заради промяна в плътността на аерозола....оттам и необходимостта от нова регулация на изпарителя.И още нещо....найде да пишем като уважаващи себе си хора,а не да ползваме изрази с полов характер типични за хората с изчерпани умствени възможности...
Колега Пешката....успокой се...е ако е по силите ти де
pe6kata написа: То ако ставаше така, една тройно по-мощна кола щеше гори три пъти повече от друга поддръжайки еднакви скорости, а то не е така.
stefan4o написа:Докторе, твоят стил на каране е като цяло икономичен. Може при теб скопената кола да даде по-добър разход. Въпреки, че пак е доста относително. От много голямо значение е, колко ти тежи обувката. Аз лично си направих експеримент, натегнах малко винта на тройника, колата имаше видима разлика. За съжаление ми се налагаше да натискам педала на газта малко повечко, за да върви нормално* из града, което чисто и просто изпари икономията ми от по-затвореното сечение на тройника за газта. Т.е. не видях разлика в разхода (ако е имало е било под 5%, което го считам за статистическа грешка, понеже е трудно доказуемо дали той е плод на по-"скопената" кола или на нещо друго) и прецених, че не е нужно да си оставям колата на газ в положението на ДЕМО версия
*нормално за мен е да ускори възможно най-бързо и с възможно най-малко газ до 60км/ч.
Zlatina написа:когато газта свършва и на 4 000 об/м забива на 4 скорсот,не ми казвай,че на 3 скорост с 4 000об/м няма да забива...та начина на каране тогава/когато свършва газта/е ясен,галим педала...
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта