mitakathvp написа:На дълго щом ти е нормален разхода не е барай!На какви разтояния караш колата?Ако са къси е нормално да гори повече в студа
Вярно,че я карам на къси разстояния,ама нормално е 12-17/100.За30/100 не съм и чувал даже...
mitakathvp написа:На дълго щом ти е нормален разхода не е барай!На какви разтояния караш колата?Ако са къси е нормално да гори повече в студа
bajslav написа:mitakathvp написа:На дълго щом ти е нормален разхода не е барай!На какви разтояния караш колата?Ако са къси е нормално да гори повече в студа
Вярно,че я карам на къси разстояния,ама нормално е 12-17/100.За30/100 не съм и чувал даже...
uruk-hai написа:Пасат 2,0, 115 к.с.
Газов инжекцион Фобос
Градско 10, извънградско 7-8 л/100
kbot написа:uruk-hai написа:Пасат 2,0, 115 к.с.
Газов инжекцион Фобос
Градско 10, извънградско 7-8 л/100
Това градското сигурно е на час?![]()
Защото с тоя матор гори над 11л на 100, на бензин, за нова кола (според производителя).
При мене средния разход за годината (зима, лято, повече градско на къси разстояния и малко извънградско) излезе 17.50 лв на 100 км.
Само газта се движи между 13 и 16-17 според зависи, отделно и по 2 на 100 бензин за палене и подгряване.
А извън града може и до 7 да се докара, ама ако "пълзиш" с под 90, ускоряваш плавно и ... пътуваш София - Русе вместо за 3,5ч за 7-8 като "бързия" влак.

batgecko69 написа:Кога накарате 2000-16в да ви даде разход 6.4на 100 км ми са обадетещото с моето ренцо-ланди 6.4 ми дава
обикновенна газова и то
150 кс написа:batgecko69 написа:Кога накарате 2000-16в да ви даде разход 6.4на 100 км ми са обадетещото с моето ренцо-ланди 6.4 ми дава
обикновенна газова и то
Отдавна не бях ходил за риба!!!Колега да не бъркаш маслото с газта![]()
Това е абсол'тно невъзможно,повярвай ми и аз съм с абф мотор и на място мога да се съглася че ще гори толкова.
150 кс написа:batgecko69 написа:Кога накарате 2000-16в да ви даде разход 6.4на 100 км ми са обадетещото с моето ренцо-ланди 6.4 ми дава
обикновенна газова и то
Това е абсол'тно невъзможно,повярвай ми и аз съм с абф мотор и на място мога да се съглася че ще гори толкова.
batgecko69 написа:150 кс написа:batgecko69 написа:Кога накарате 2000-16в да ви даде разход 6.4на 100 км ми са обадетещото с моето ренцо-ланди 6.4 ми дава
обикновенна газова и то
Аре на бас ве кола за кола като си толкоа отворен и казваш че е невазможно ??????

А глобите за превишена скорост да се смятат ли към разхода? Че тогава ми излиза двойно.batgecko69 написа:150 кс написа:batgecko69 написа:Кога накарате 2000-16в да ви даде разход 6.4на 100 км ми са обадетещото с моето ренцо-ланди 6.4 ми дава
обикновенна газова и то
150 кс написа:batgecko69 написа:150 кс написа:batgecko69 написа:Кога накарате 2000-16в да ви даде разход 6.4на 100 км ми са обадетещото с моето ренцо-ланди 6.4 ми дава
обикновенна газова и то
Аре на бас ве кола за кола като си толкоа отворен и казваш че е невазможно ??????[/q
Какъв бас бе колега,тя бензин гори 12 ти на газ я правиш да гори 6,4.
Мога да кажа че който има такъв разход на абд хич не е бил в час като го е засичал
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта