Oт къде зареждате газ?

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
ВидиМС
Автомобил:
Двигател:

Re: Oт къде зареждате газ?

Мнениеот ВидиМС » Пон 09 авг 2010 19:43

Здравейте , бях пуснал друга тема за Еко-Варна ама гледам тая е разработена.Та днес пак отивам на Еко(на изхода за магистралата) и пак пълня до горе и пак на бутилка на която пише 27 дм3 ми сипаха 29 литра???????Ама тоя път извиках управителя.Оня ми обеснява , че можело защото 27 дм3 не било равно на 27 л.Аз не му вярвам , а и всички ми казват , че не може такава разлика да има.Мама им и мошенници.Казах му , че няма да заредя никога повече на Еко и ще разправям на всички които познавам , че лъжат та и те да не зареждат. :evil: :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
nikolai_an
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikolai_an » Вто 10 авг 2010 9:10

зареждам предимно от лукоил,ама като гледам откъдето и да заредя няма особено голяма разлика в изминатите километри,гори си и това е.... :wink:

Потребителски аватар
alexx
Автомобил: SantaFe
Двигател:

Мнениеот alexx » Вто 10 авг 2010 21:43

Предимно на Петрол и после Еко

Потребителски аватар
tihony_audio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tihony_audio » Вто 10 авг 2010 21:50

Еко и Shell - от там за сега съм най-доволен :wink:

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Чет 12 авг 2010 11:53

ВидиМС написа:Здравейте , бях пуснал друга тема за Еко-Варна ама гледам тая е разработена.Та днес пак отивам на Еко(на изхода за магистралата) и пак пълня до горе и пак на бутилка на която пише 27 дм3 ми сипаха 29 литра???????Ама тоя път извиках управителя.Оня ми обеснява , че можело защото 27 дм3 не било равно на 27 л.Аз не му вярвам , а и всички ми казват , че не може такава разлика да има.Мама им и мошенници.Казах му , че няма да заредя никога повече на Еко и ще разправям на всички които познавам , че лъжат та и те да не зареждат. :evil: :evil: :evil: :evil:

Всеки ден зареждам само на въпросната бензиностанция и не съм имал проблеми!Така ,че на мен колкото и да ми разправяш ,няма да има ефект.Не знам при теб как се получава!!

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Пет 13 авг 2010 22:36

rokera671 написа:
ВидиМС написа:Здравейте , бях пуснал друга тема за Еко-Варна ама гледам тая е разработена.Та днес пак отивам на Еко(на изхода за магистралата) и пак пълня до горе и пак на бутилка на която пише 27 дм3 ми сипаха 29 литра???????Ама тоя път извиках управителя.Оня ми обеснява , че можело защото 27 дм3 не било равно на 27 л.Аз не му вярвам , а и всички ми казват , че не може такава разлика да има.Мама им и мошенници.Казах му , че няма да заредя никога повече на Еко и ще разправям на всички които познавам , че лъжат та и те да не зареждат. :evil: :evil: :evil: :evil:

Всеки ден зареждам само на въпросната бензиностанция и не съм имал проблеми!Така ,че на мен колкото и да ми разправяш ,няма да има ефект.Не знам при теб как се получава!!

ПП.Нямам нищо общо с Еко!Просто много съм доволен!

Потребителски аватар
ВидиМС
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ВидиМС » Съб 14 авг 2010 18:09

Рокер не искам да навивам никой.Ако искаш я ме светни (може и на лични) от какво точно си доволен и как установяваш, че не те лъжат????Ти кво мислиш, аз си нямам работа и си пиша тук за да плюя въпросната бензиностанция.

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Нед 15 авг 2010 16:09

ВидиМС написа:Рокер не искам да навивам никой.Ако искаш я ме светни (може и на лични) от какво точно си доволен и как установяваш, че не те лъжат????Ти кво мислиш, аз си нямам работа и си пиша тук за да плюя въпросната бензиностанция.

Ами от към вървеж и разход!От какво друго бих могъл да съм доволен!Карах доста време на Лук оил ,но от Еко съм по доволен.Усеща се разлика ,а има и отстъпка по добра.
Не ме домързя и слязох до колата за да взема листчето,дето си бях записал .
14,79лв.-12,43л газ-142км .За мен си е добре при положение ,че е градско и на магистралата 130.

Потребителски аватар
ВидиМС
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ВидиМС » Пон 16 авг 2010 20:09

Рокер , твоя разход не ме устройва, а и не пиша за да си ги мерим.При мен от 6,8-7л/100 км (фиеста 1,1)скочи на 9/100.Нищо ти си знаеш.

Та доклад от днес -на Петрол-а до "Варна тауърс" пак на абсолютно празна ботилка на 12 атм. налягане ми сложиха 26,800 л?????

Другия път отивам на Ромпетрол,ако и там е така дано всички бензиностанции на Еко да се взривят.

Тая кола ми е за работа , да не ме оплюете , че Ви занимавам с Фордове :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Вто 17 авг 2010 20:54

И на мен днес ми сложиха 27 лв на Еко до гарата.Много ми се видя ама като видях стрелката на бутилката беше влязла в червеното.Препълнена е.Ако я карам нормално наи малко 300 км.

GT limited edition
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GT limited edition » Пет 27 авг 2010 8:37

Вчера ми се наложи да сложа от иначе "хубавата газ" на Петрол Blue force gas , е да ви кажа тази кола умря буквално. аз я настъпвам тя едно мууудно набира , все едно бях закачил шест метрова каравана с двойна ос за седем членно семеиство плюс две кучета и една котка и най скъпия им домашен любимец папагала чочо. :Mr Green Fun Засега за мен от всичките бензиностанции които съм зареждам на ЕКО газта е най добрата с нея не усещам никаква разлика газ/бензин :да:

Потребителски аватар
genata82
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот genata82 » Пет 27 авг 2010 8:47

Зареждам предимно от Еко и Лукойл, ако няма други чак тогава се сещам за ОМВ и Шел.

Потребителски аватар
dinkonikolaev
Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
Двигател: PF AAM

Мнениеот dinkonikolaev » Пет 27 авг 2010 13:44

Преди от OMW от скоро обаче смених на Лукойл

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Съб 28 авг 2010 15:13

Сега се върнах от почивка .Понеже няма навсякъде на Еко, слагах на каквато ми падне и бях доволен.На Нова Загора заредих на Петрол и като доидох във Варна взе 12 лв.Мисля ,че е около 200 км.
Общо взето съм доволен от всички! :D

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Нед 29 авг 2010 19:19

От днес минавам на Еко. Благодарение на колегите Dead men & theraven вече се сдобих с карта за намаление.
Сърдечни благодарности на двамата :beer :Mr Green Fun .
Вече я използвах...

Върни се в “Автогазови уредби”