ВидиМС написа:Здравейте , бях пуснал друга тема за Еко-Варна ама гледам тая е разработена.Та днес пак отивам на Еко(на изхода за магистралата) и пак пълня до горе и пак на бутилка на която пише 27 дм3 ми сипаха 29 литра???????Ама тоя път извиках управителя.Оня ми обеснява , че можело защото 27 дм3 не било равно на 27 л.Аз не му вярвам , а и всички ми казват , че не може такава разлика да има.Мама им и мошенници.Казах му , че няма да заредя никога повече на Еко и ще разправям на всички които познавам , че лъжат та и те да не зареждат.![]()
![]()
![]()
rokera671 написа:ВидиМС написа:Здравейте , бях пуснал друга тема за Еко-Варна ама гледам тая е разработена.Та днес пак отивам на Еко(на изхода за магистралата) и пак пълня до горе и пак на бутилка на която пише 27 дм3 ми сипаха 29 литра???????Ама тоя път извиках управителя.Оня ми обеснява , че можело защото 27 дм3 не било равно на 27 л.Аз не му вярвам , а и всички ми казват , че не може такава разлика да има.Мама им и мошенници.Казах му , че няма да заредя никога повече на Еко и ще разправям на всички които познавам , че лъжат та и те да не зареждат.![]()
![]()
![]()
Всеки ден зареждам само на въпросната бензиностанция и не съм имал проблеми!Така ,че на мен колкото и да ми разправяш ,няма да има ефект.Не знам при теб как се получава!!
ВидиМС написа:Рокер не искам да навивам никой.Ако искаш я ме светни (може и на лични) от какво точно си доволен и как установяваш, че не те лъжат????Ти кво мислиш, аз си нямам работа и си пиша тук за да плюя въпросната бензиностанция.
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 29 госта