mupk0 написа:Последен ъпдейт...след ремонта на карбуратора и новите настройки на газ/бензин мога да кажа следното:
100км градско - Стара Загора 10 до 11/100 газ само студени стартове на газ без бензин,за разстояния от 2-3км до 5км. При 14атм зареждано на ЕКО докато пистолета изключи.
6.5л/100км бензин извън града Карера 100 от ОМВ.Бензина си го взимаше от бутилка 10лв,и после измерихме колко остана от бутилката.
Вчера я изкарах на извън града и о чудо.... Разстояние от 95км,го взе с 6.4литра газ,като зареждането на ЕКО беше на 14атм,а после допълването стана на ОМВ с 12атм на колонката.Реално или не имам и бележка.Досега не ми се беше случвало да изхаби толкова малко газ,попринцип тука в Габрово винаги ми наливат повече газ отколкото в Стара Загора.
Лелеееее!Ако карам такъв автомобил направо го запалвам и след това му чупя ключа и го изхвърлям!Кеф ти топло през зимата,кеф ти студено през лятото!Поздравления за настройката и автомобила!!!
(при завити кранове на газта докрай и максимална скорост 80км на 5-та)В града,тази схема е абсурда понеже е невьзможно изпреварване на велосипедисти 

Тя и на бензин харчи почти толкова, че дори ми е давала поваче! За да сме честни обаче трябва да се отбележи, че наистина се стремя да карам колкото се може по-икономично иначе и 20 газ ще даде в града с настъпване сигурен съм