Виж ако са метални колектори вече е въпрос на избор!!!
Все пак "евтиното излиза скъпо" както съм се убедил вече!!!
Пък и вече за 1000лв се слага ГИ!!!

relaxxx написа:Айде и аз да се изкажа по темата. Дани72, аз съм с АЕК, никога не бих сложил ГИ на този двигател, никога няма да набия още 1000 на таз кола... карам от 3 години изключително и само на газ, газовата система е с изпарител Ловато, да кажа че не е гърмяла, ше излъжа, но просто кихалката е така направена, че сработва перфектно, никога няма проблем.. разхода в града на таз кола е 16, само и единствено ако не ти е настроен добре изпарителя, обикновено е между 11-13 в града разхода, в зависимост как е трафика.... м/у градско е 9-10... Кофти късмет си имал, просто това е, не бързай да генерализираш, че на теб като ти е гръмал, на 1000 други човека ше им гръмне..... просто за мен ГИ то е направено за повечко пари, така или иначе тез коли не са направени да вървят на газ, та според мен е излишно да се набиват още 1000 лв, с които да речем може да отидеш да видиш Милано или Рим....
el_nino написа:Със средна скорост 170 извън града прави разход 10.50-11л/100км.
Отиди при него кажи какъв е проблема и човека ще те посъветва какво да направиш ! Чува ги и ги разбира газовите.
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Carfan и 14 госта