изпарителя е ловато 100kw,но при мен е един дебел маркуч 19мм на който има врътка.
дригия е тънък 6мм и е отстрани на плочката до центъра на изпарителя(това предполагам е някакъв вакум,но не съм сигурен)
сега се връщам от "майстора",който обеща че скъсяването на маркуча ще намали разхода и ми развива друга теория да ми сложи изпарител 150kw.
от това със сигурност(моя бил малък за този двигател)ще свали с поне 5л.разхода.
и сега незнам дали да продължавам да се набутвам за нови части след като нищо не помага

маркуча от изпарителя до плочката
- balamata
- Автомобил: Renault Laguna
- Двигател: F3P720
Re: маркуча от изпарителя до плочката
viewtopic.php?f=22&t=50445&hilit=%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%BE чел ли си тази тема и по-скоро десетия пост
-
- Автомобил:
- Двигател:
момчета и моя пасат е 136 коня и газовото е БРЦ но ми гори среден разход 10 на 100газ,казвайте ако мога нещо да помогна
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
balamata написа:http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=22&t=50445&hilit=%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%BE чел ли си тази тема и по-скоро десетия пост
А ти опита ли се да я отвориш???
- kriss4
- Автомобил:
- Двигател:
rosen_wlasev написа:момчета и моя пасат е 136 коня и газовото е БРЦ но ми гори среден разход 10 на 100газ,казвайте ако мога нещо да помогна
можеш да помогнеш като ми кажеш кой ти е правил настройките,защото аз обиколих над 10 сервиза и само ме карат да сменявам части и като не стане нищо ми казват,че двигателя си бил такъв искал си своето
то че е ламя така е, ама толкова много
- balamata
- Автомобил: Renault Laguna
- Двигател: F3P720
Аз си я отварям без проблеми!!!И все пак по-горе е постнах за втори път за по-сигурно!!!Надявам се,че не е в мен проблемаjoker написа:balamata написа:http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=22&t=50445&hilit=%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%BE чел ли си тази тема и по-скоро десетия пост
А ти опита ли се да я отвориш???

- kriss4
- Автомобил:
- Двигател:
колеги мерси за отговорите,но много се отклонихме от темата.
въпросът ми беше дали дължината на маркуча оказва влияние на разхода,защото до сега всички коли на които съм виждал монтирана газова уредба маркуча е не по дълъг от 30-40см.
моя както казах още в началото беше 130см.
скъсих го наполовината,но разлика няма.това значи не оказва влияие на разхода.
може да се заключва вече
въпросът ми беше дали дължината на маркуча оказва влияние на разхода,защото до сега всички коли на които съм виждал монтирана газова уредба маркуча е не по дълъг от 30-40см.
моя както казах още в началото беше 130см.
скъсих го наполовината,но разлика няма.това значи не оказва влияие на разхода.
може да се заключва вече
Върни се в “Автогазови уредби”