Има и разни турски изчадия по 700 лв... Фобос и Дек май са на около 800-850, но личното ми мнение, е че за нищо не стават...
Barboukov написа:Читав ГИ с монтажа върви около 1200-1300 лв. Италиански - 1700. Аз сложих Бардолини (китайско производство). 1200 ми струваше и съм много доволен.
stypkata написа:1000лв.. без пари. Един приятел си купи ЦЯЛА КОЛА (астра 93г) в идеално състояние за 1200лв със сменени консумативи и всичко платено а вие за една газова 1000лв... не се ли сещате ,че не са за нашите коли и за нашите джобове тези газовиАко карах кола за 10/20к да си предлагаме газови за 1000лв,но колата ми струва 2500лв...
. С много пари всеки може ! Целта на темата беше да стане с колкото се може по-малко средства ,но вие тук сигурно всичките сте милионери и 1000лв за нищо ги нямате...
Barboukov написа:За съжаление тук са такива цените. На 3 места питах за нещо читаво, и предложение под 1100 лв нямаше. Казаха ми варианти за некви български истории за по 900 лв, турски на 950. За Бардолинито пишеше Made In China. И аз се позачудих, че това италианското име сделано в Китай, ама такова било. Човека каза, че го е слагал на 1.6 четворки и вървели прилично и горели разумно. Така си е наистина, на това купе просто разхода е смешен и динамиката си я има.
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта