Caleb_meat написа:bizona69 написа:Е колега колата ти не е ли моно
Няма ли да се научите че поло 6н няма моно... МПИ значи - Multy point injection - демек пълна инжекция...
Как да няма моно, 1.3 ADX какво е?
Caleb_meat написа:bizona69 написа:Е колега колата ти не е ли моно
Няма ли да се научите че поло 6н няма моно... МПИ значи - Multy point injection - демек пълна инжекция...
stanislav zdravkov написа:здр.Колеги преди няколко дена зет ми си купи Поло 1,4 2001г.Може ли да ми кажете колко ще му излезе смяната на ремъка и ролките и бива ли ги тези моторчета.
snuupy93 написа:Caleb_meat написа:bizona69 написа:Е колега колата ти не е ли моно
Как да няма моно, 1.3 ADX какво е?
stanislav zdravkov написа:здр.Колеги преди няколко дена зет ми си купи Поло 1,4 2001г.Може ли да ми кажете колко ще му излезе смяната на ремъка и ролките и бива ли ги тези моторчета.
digo_pl написа:Мойто го "туриха" под левия стоп без даже да ме питат... направо така си я заварих, малко ме издразни все пак това, но какво можех вече да направя. Е изби раждичка отоло дупката за около половин година! Та както си решиш, но мисля е добра идея под бронята и нищо да не се пробива!
digo_pl написа:за 6n1 говоря, но те нямат съществени разлики
При положение, че под бронята не става, по купето не искаш, ти остава само бронята или от вътре - за отвътре е рисковано, защото може да ти откажат зареждане... един път да стане, ама в неподходящ момент и бляяя. Ами слагай на бронята отстрани поне да не е в обсега на директен удар отзад!
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта