Miteto написа:какъв ти е двигателя и съответно разхода
Г3 1.8 АБС
градско 8.0/8.5 зависи колко го натискам
извън 6.5/7.5 зависи колко го натискам
П.П.
последния път с BRATT показаха еднакво

видях във другата тема че си писал за оня ташак зад Аското във Младост ,и исках да кажа че тоя къв турбо надменен олигофрен е не е истина -такъв дърт тапир е рядко срещан дори и за България -аз преди с голфа ходих там заради гаозвата да я настроят понеже живеех във блока до тях -тоя ме гледаше все едно съм е@@л жена му ,със 300 зора измърмори нещо как не могъл или нямал време и аз не го разбрах и през цялото време требваше да ходя след него за да ми каже нещо -бахти идиота е тоя -съвсем го бех забравилMiki написа: .
landwarrior написа:видях във другата тема че си писал за оня ташак зад Аското във Младост ,и исках да кажа че тоя къв турбо надменен олигофрен е не е истина -такъв дърт тапир е рядко срещан дори и за България -аз преди с голфа ходих там заради гаозвата да я настроят понеже живеех във блока до тях -тоя ме гледаше все едно съм е@@л жена му ,със 300 зора измърмори нещо как не могъл или нямал време и аз не го разбрах и през цялото време требваше да ходя след него за да ми каже нещо -бахти идиота е тоя -съвсем го бех забравилMiki написа: .
станахме двама и аз невервам освен ако не караш такаlilo_stich написа:Immortal написа:lilo_stich написа:Miteto написа:какъв ти е двигателя и съответно разхода
Г3 1.8 АБС
градско 8.0/8.5 зависи колко го натискам
Вдигни малко де![]()
поредния НЕВЯРВАЩ
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 129 госта