напук на газта и бензина

като се махне снега ако ще карам мисля в града да е на бензин а на дълго на газ
pedalchobaba написа:Това с късите разстояния го четох в почти всяко мнение и в другата тема и не можах да го проумея.
Защо?
parno написа:обух тежки кубинки и ходя пеша
напук на газта и бензина![]()
като се махне снега ако ще карам мисля в града да е на бензин а на дълго на газ
theultimate написа:Времето също е пари.
theultimate написа:Времето също е пари.
val4ana написа:pedalchobaba написа:Това с късите разстояния го четох в почти всяко мнение и в другата тема и не можах да го проумея.
Защо?
и аз питам защо да не би на къси разтояния колата на бенз да харчи 10
tvt555 написа:Повдигнах темата защото...Направих експеримент - каране на 300 км. на дълго. На газ 37лв. На бензин 45лв. Пълно-пълно мерене. 8 лева разлика за 300км. На година по 500-600 лева при моето каране. Това е цена без подръжката. Мисля, че на цена 1.50 вече разликата ще е в полза на бензина. ..Язък.. :Mr Green Fun
Един написа:tvt555 написа:Повдигнах темата защото...Направих експеримент - каране на 300 км. на дълго. На газ 37лв. На бензин 45лв. Пълно-пълно мерене. 8 лева разлика за 300км. На година по 500-600 лева при моето каране. Това е цена без подръжката. Мисля, че на цена 1.50 вече разликата ще е в полза на бензина. ..Язък..
Не говори така, че агентите на Лукойл са сред нас и ще докладват: "Можем да вдигаме до 1.45, пак ще карат на газ".
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта