bobi_diesel написа:red.devilll написа:bobi_diesel написа:Тежеста на уредбата разказва игата на окачването.Амортове,тампони,криви мостове и т.н.Ако си решил трябва да помислиш за подсилване на ходовата част.Иначе LPG
Колега старата ми кола е била на Метан от както е станало кола. Купена декември 1999г монтиран метан януари 2000 г Аз я взех 2007 и до края на 2010 г и навъртях 210 000км и никакви проблеми отностно метана. Сменени 2 задни амортисиора(единият беше изпуснал ,но смених и двата) и тампони на заден мост. Първо карайте и после говорете кое какво скапва. Половината постове са от хора ,които са чули кой какво говори,а и вече има олекотени бутилки ,а моите не бяха такива и пак никакви проблеми освем че нямах багажник. А това всичко е изминати с италианска жаба,от която бях много доволен,за разлика от това което също се говори,че били калпави и т,н,но това е друга тема.
Ако си решил колега слагай смело самоче поразпитай за сервиза Който ще монтита уредбата и после си свиркай
На 2 коли съм виждал пораженията и съм ги търкалял.Разбити окачвания,криви мостове следователно опасани гуми и още куп мизерии.Колите не са били мои,а на приятели които ги пазят адски много.
Колега след като колите не са били твои и нямаш преки наблюдения имаш правота да запазиш пълно мълчание

. незнам само как може да си пазиш колата и да я оставиш в такова състояние с криви мостове и износеи гуми

. Ако искаш мога да ти покажа Ауди А4 на метан от 162 000 по километраж(тогава е закупено от Италия и е монтирана метанова уредна и сега в момента 563-64 000 км ,а може и повече и по задния мост са сменени един път амортисоири и тампони на моста,но за пробег от 400 000+км и на бензин да беше пак щяха да дадът фира. Ибиза 2001 година от 73 ооо реални километри е монтиран метан и до момента са и навъртяни 300 ооокм като такси и нищо не е пипано мо задницата освен една главина,но ако кажете че и това е от метана евала ви.Ако искаш да си чукнем една среща и ще дойдем с бившото ми браво ,което е на около 440-450 000 км да видиш какво и е ,а мога да до преди 6 месеца какво е сменявано по него защото е писано всичко,което се е дало по тази кола-като започнеш от болтче и стигнеш до клапани ,масла и т.н. Стига сте писали колко е било хубаво да ядеш пържоли,защото някой ви е казал и затова го споделяте. Карайте и после говорете глупости кае какво е било и кой ви го е казал