За пръв път в ЕС - в БГ ще слагат акциз на метана - ужас !
- Ivan4u
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: За пръв път в ЕС - в БГ ще слагат акциз на метана - ужас !
Като ревахме за акцизите на горивата и техните цени колко хора дойдоха на протестите ? ПИТАМ ?! Знам , всеки беше там , но много добре помня колко хора сме били всеки път ! Една шепа хора и то млади , другите гледаха сеирите по телевизията и се ослушваха ! Направихме ги и в почивните дни , за да може да има посещаемост , тогава беше и по-зле ... Сега ще МЪЛЧИТЕ и ще си плащате как си требе и за бензина , и за нафтата , и за всичко , както си плащате и в магазина и навсякъде ... Тва е положението другари и другарки , според мен акциза е МАЛКО , трябва да стане поне 5 пъти по-голям , да не казвам и повече .
-
- Автомобил:
- Двигател:
апфффф ти па като си бил зареждаш с левче отстъпка нали... и с кой ще се бориш със собствниците на бензиностанции?да правим там циркове за 20стотинки..че какво зависи от тях...
всичко е политика много далече извън пределите на България..нищо не можем да направим.
всичко е политика много далече извън пределите на България..нищо не можем да направим.
-
- Автомобил:
- Двигател:
а ти ходи доставяй всичко в и от магазините на гръб.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
служебната кола се кара със служебно гориво - фирмата ти да му мисли
ако ти си фирмата си преизчисли печалбите и ако не ти изнася затваряй и тогава ходи пеш
пушиш ли цигари между другото?
ако ти си фирмата си преизчисли печалбите и ако не ти изнася затваряй и тогава ходи пеш
пушиш ли цигари между другото?
-
- Автомобил:
- Двигател:
преизчислението е за сметка на всички.от една година не пуша.
- kossel
- Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
- Двигател: 103 коня 1600 16V
На този простест организаторите от С.ЛА не бяха коректни - т.е БСП искаше да яхне популизма е и за това не стана и отидоха 30 човека и то къде на бензиностанцията да тормозят клетите касиерки да зареждат за 2 лева смех

Ivan4u написа:Като ревахме за акцизите на горивата и техните цени колко хора дойдоха на протестите ? ПИТАМ ?! Знам , всеки беше там , но много добре помня колко хора сме били всеки път ! Една шепа хора и то млади , другите гледаха сеирите по телевизията и се ослушваха ! Направихме ги и в почивните дни , за да може да има посещаемост , тогава беше и по-зле ... Сега ще МЪЛЧИТЕ и ще си плащате как си требе и за бензина , и за нафтата , и за всичко , както си плащате и в магазина и навсякъде ... Тва е положението другари и другарки , според мен акциза е МАЛКО , трябва да стане поне 5 пъти по-голям , да не казвам и повече .
-
- Автомобил:
- Двигател:
kossel a баш.аз затова и не отидох.за какво да тормозя касиерите и другия персонал.и това съм работил и знам каква тъпотия е за никаквите пари.....
а спасението е или в гората хвъляме всичко и една колиба и вариме ракия от всичко,от което може да стане и си чакаме преселението при прадедите или отиваме в някоя много зашибана държава на изток където може и да ни хареса...
а спасението е или в гората хвъляме всичко и една колиба и вариме ракия от всичко,от което може да стане и си чакаме преселението при прадедите или отиваме в някоя много зашибана държава на изток където може и да ни хареса...
- Ivan4u
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
agent_kowalski написа:апфффф ти па като си бил зареждаш с левче отстъпка нали... и с кой ще се бориш със собствниците на бензиностанции?да правим там циркове за 20стотинки..че какво зависи от тях...
Не си прав . Няма и как да си прав . Не си виновен , че не си прав . Не ми обяснявай , че си прав . Комунизмът е нанесъл тотална щета на доста поколения , за радост не и на моето . Трайкайте си , заровете си главата в пясъка , 'преклонете глава , защото сабя не я сече ' и така . Дано Баба Ванга е права , че не виждам изход с такова робско мислене ...
Колега , СИЛА се сформира много по-късно от първоначалните протести . За да бъда точен - някъде след третия официален национален протест . БСП не искаха да яхнат вълната ,или ако са искали , не успяха . Тук се намесиха интереси , именно поради които аз , както и още доста хора , се отказахме от предложението за създаването на съюз СИЛА . Няколко човека след създаването му се отцепиха пак по тези причини . Има много по-дълбоки проблеми , но не е тук мястото за обяснения

Последна промяна от Ivan4u на Вто 11 окт 2011 20:50, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
ох горкия...аз съм така сравнително млад,за тебе не знам.и добре какво нарпавихте и какво щеше да стане.да смъкнат горивата преко сили с 5 стотинки?не виждаш ли че всичко идва отвън.и дори тези,които предлагат и решват тия неща дори и те не са го изислили,а има хора над тях.не виждаш ли че се говори за евро комисии и тъпотии че са решили да пълнят половината бюджет от горивата.. и за да няма пари също допринасят лайнари като гърците и подобни.ние пари не взимаме ,нямат проблеми с нас за никой в европа 200-300евро не са пари.
ако вярваш че можеш да промениш нещо трябва да се гръмнеш някъде, но за съжаление и аз не знам точно къде и при кой...
за гръмването нямам предвид да ходиш да си гледаш работата,не искам да те убидя и с това да ме разбереш погрешно
ако вярваш че можеш да промениш нещо трябва да се гръмнеш някъде, но за съжаление и аз не знам точно къде и при кой...
за гръмването нямам предвид да ходиш да си гледаш работата,не искам да те убидя и с това да ме разбереш погрешно

-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Човека поне се е опитал да направи нещо а ти обясняваш как от теб нищо не зависи Докато всички не осмислят че всичко зависи от тях не ни чака нищо добро
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
Е дадоха по тв-то че става въпрос за 2-3 ст. Ко ся да се прай, ако не помните едно време когато бенца мина 1лв/литър и беше рев и вой до небесата ама кервана пак си върви... Горивото стана 2.50...пак се кара поголовно , 10 пъти повече коли от когато беше левче бенца.. И не се спират. Мога да се обзаложа че и при 4лв литър в БГ пак ще се кара..
Едно не разбирам - в БГ сме най-бедните в ЕС, а от задръствания и претоварени магистрали не се живее вече, лятото от София за Бургас - Варна все едно се е преселила половин Европа с колите си...ама все БГ - номера.А сме уж най-бедните. Някой да обясни как става тва ? Щото в 3 на обед в София е задръстване поголовно, тия хора не работят ли , а все са на коли? Някой да обясни щото може аз да не съм в час нещо...
Едно не разбирам - в БГ сме най-бедните в ЕС, а от задръствания и претоварени магистрали не се живее вече, лятото от София за Бургас - Варна все едно се е преселила половин Европа с колите си...ама все БГ - номера.А сме уж най-бедните. Някой да обясни как става тва ? Щото в 3 на обед в София е задръстване поголовно, тия хора не работят ли , а все са на коли? Някой да обясни щото може аз да не съм в час нещо...

- Ivan4u
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
agent_kowalski написа:ох горкия...аз съм така сравнително млад,за тебе не знам.и добре какво нарпавихте и какво щеше да стане.да смъкнат горивата преко сили с 5 стотинки?не виждаш ли че всичко идва отвън.и дори тези,които предлагат и решват тия неща дори и те не са го изислили,а има хора над тях.не виждаш ли че се говори за евро комисии и тъпотии че са решили да пълнят половината бюджет от горивата.. и за да няма пари също допринасят лайнари като гърците и подобни.ние пари не взимаме ,нямат проблеми с нас за никой в европа 200-300евро не са пари.
Аз направих каквото можах ,радвам се , че приятелите ми също се опитваха . ТИ какво направи ? Не ми казвай , отговори си за себе си . Нямам намерение да споря , а и темата е друга . Ще се гръмна , когато видя , че живеят хора , а не мижитурки , чакащи някакво чудо небесно или спасител да ги спаси . Тогава с кеф ще ти дам да ме гръмнеш

-
- Автомобил:
- Двигател:
ми не знам,но аз като бензина беше 1лв бях с два пъти по-ниска заплата от сега.ако не беше така нямаше да мога да карам толкова сигурно и щях да ходя пеш.но това пак не ме успокоява ,защото цените на горивата рефлектират върху всичко.дори минералната вода трябва да ти я доарат с нещо на нафта.
иначе аз не съм против протестите,а формата му.каква беше ползата да се тормозят служителите на бензиностанциите?иначе евала че някой е млад и си вярва че нещо зависи от него.трябва да се протестира за неща,които зависят от наща държава ,а не за планове отвънка,които няма как да променим.
иначе аз не съм против протестите,а формата му.каква беше ползата да се тормозят служителите на бензиностанциите?иначе евала че някой е млад и си вярва че нещо зависи от него.трябва да се протестира за неща,които зависят от наща държава ,а не за планове отвънка,които няма как да променим.
- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
Не съм мод,но ще ви помоля да поспрете,защото ще сложат катанеца,а е добре да остане тази тема и да се коментира.
Току що казаха по новините нещо което ми направи впечатление..."Да се изравнм с европейския стандарт,трябва да се повишат цените до 2013 с 9 стотинки" Та това да се изравним с европейския стандарт,доста ми се наби в ушите...И какво,всичко си изравняваме с ерупейците,а заплатите ???? Те кога ????
Току що казаха по новините нещо което ми направи впечатление..."Да се изравнм с европейския стандарт,трябва да се повишат цените до 2013 с 9 стотинки" Та това да се изравним с европейския стандарт,доста ми се наби в ушите...И какво,всичко си изравняваме с ерупейците,а заплатите ???? Те кога ????
Върни се в “Автогазови уредби”