vaiper 1 написа:12/100 газ абс малко ми се вижда ако не е скопен
С откачено управление на клапата за топъл въздух- 12/100 лятото и 13/100 зимата...за кой ли път проверявам.Със закачено управление днес при последно засичане 10.8/100

vaiper 1 написа:12/100 газ абс малко ми се вижда ако не е скопен
toshpakitooo написа:колеги възможно ли е да смуче въздух отнякъде защото на бензин като карам на празен ход има едно леко треперене на мотора и малко ми мени оборотите и на гас го има но малко по-слабо
toshpakitooo написа:колеги проверявах пак свичко нанаво тея почивни дни и всичко си е ок в сервиз клаас направо ме разбиха некадарници отвсякаде казаха ми да си сменя испарителя плочката и клапана на гаста и щяла да се оправи демек купи си нова кола
вапросат ми е следния мисля да сменя тая плочка на газовото казаха ми че трябва да баде с два извода а не с един както е в момента но не знам какъв диаметър трябва да е тя
колеги проверявах пак свичко нанаво тея почивни дни и всичко си е ок в сервиз клаас направо ме разбиха некадарници отвсякаде казаха ми да си сменя испарителя плочката и клапана на гаста и щяла да се оправи демек купи си нова кола
вапросат ми е следния мисля да сменя тая плочка на газовото казаха ми че трябва да баде с два извода а не с един както е в момента но не знам какъв диаметър трябва да е тя
stefan4o написа:Решението за нисък разход, което съм споделял и в други теми изглежда горе-долу така:
На снимката се вижда магазинската плочка, а до нея стои прилежащият й дифузер (бивш), за който газаджията, от който я купих каза цитирам "ще ти е много добър разхода на газ, и няма да има проблеми с вървежа на бензин". Как така? Възможно ли е това? Да, но за сметка на кое се пита в задачата.Този подход с тръбата на вентури не съм го виждал в магазински плочки за газ, из нета съм виждал снимки на италиански плочки за метан, които изглеждат по подобен начин. Но въпреки това, резултатът е добър (на газ, разбира се, не на бензин).
Viva la DIYколеги проверявах пак свичко нанаво тея почивни дни и всичко си е ок в сервиз клаас направо ме разбиха некадарници отвсякаде казаха ми да си сменя испарителя плочката и клапана на гаста и щяла да се оправи демек купи си нова кола
И с три щуцера плочка да сложиш не мисля, че проблемът ще се реши. Виждал съм монота като твоето с по един щуцер и си вървят и горят нормално, според собствениците де
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта