Има ли смисъл да се кара на газ вече???
- IvoG
- Автомобил: Golf III
- Двигател: 2.0 AGG
Аз си сложих мойта газова преди 5 месеца и две зими преди това карам на бенз та сега вече съм на кантар и аз да карам на бенз зимата.
ivo8181:
Най добре е газовата да се сложи в летния период че зимата наистина няма избиване. Споко тя газовата не се губи лято пак ще дойде
ivo8181:
Ще се надяваме да падне Rolling Eyes пьк ще видим иначе няма избиване Rolling Eyes
Най добре е газовата да се сложи в летния период че зимата наистина няма избиване. Споко тя газовата не се губи лято пак ще дойде

- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Зависи. Миналата година карах на по разстояния от по 5 км. и зимата карах на бензин. Тази година работя на 13км. и си мисля че все още има файда ама първо трябва да се засече разхода и да се анализира. Но ако се кара на малки разстояния и колата е изправна на бензин, е напълно безмислено да се кара на газ.
- Mega
- Автомобил: VW Bora 1.8 - 4Motion
- Двигател: AGN - 125
- Контакти:
Re ...
За мен има смисъл. В Трафика, 14/100 бензин градско, 14/100 газ градско. Сметката е ясна. Извънградско на бензин ми е по-добре!
- IvoG
- Автомобил: Golf III
- Двигател: 2.0 AGG
silent написа:Зависи. Миналата година карах на по разстояния от по 5 км. и зимата карах на бензин. Тази година работя на 13км. и си мисля че все още има файда ама първо трябва да се засече разхода и да се анализира. Но ако се кара на малки разстояния и колата е изправна на бензин, е напълно безмислено да се кара на газ.
Прав си

- kalinveliki
- Автомобил: VW T4
- Двигател: 2.4D
- Контакти:
газ
имах опел вектра на газ 1.6 и сега имам голф 3 на бензин 1,4л , голфа вози на парите на опела но е на бензин върви повече.като ми паднат 260 лева си слагам газ на голфа,има няма сметка! 3-4 лева ще си спестявам на 100км пробег!
- digigi
- Автомобил: Audi A6 C8 50TDI
- Двигател: 2019
За мен винаги ще има сметка въпреки високата цена в момента(която наистина е спекулативна мисля и трябва да падне).
Разликата в градския разход между бензин/газ е около 4лв. а извън града около 2лв. Така че по-проста сметка се избива газовата уредба за около 10-12х.км.(само градското) ако не е газов инжекцион разбира се
Разликата в градския разход между бензин/газ е около 4лв. а извън града около 2лв. Така че по-проста сметка се избива газовата уредба за около 10-12х.км.(само градското) ако не е газов инжекцион разбира се

-
- Автомобил:
- Двигател:
Прочетох темата и за съжаление с идването на EU нито бензиновите,нито колите на газ щемойем да караме повече.Дават след Нова Година цените на бензина да станат 95-1EU;98-към 2.50лв.;газ кам 1.20лв.Така че радвайте за EU ще си гледаме колите в гаражите.САмо за метана още не ясно кво ще става.А увеличението на горивата е защото му хакват още 20% акциз на горивото.Както и на цигарите и пиенето.Да му Мислим

- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vodoo_Acid написа:Прочетох темата и за съжаление с идването на EU нито бензиновите,нито колите на газ щемойем да караме повече.Дават след Нова Година цените на бензина да станат 95-1EU;98-към 2.50лв.;газ кам 1.20лв.Така че радвайте за EU ще си гледаме колите в гаражите.САмо за метана още не ясно кво ще става.А увеличението на горивата е защото му хакват още 20% акциз на горивото.Както и на цигарите и пиенето.Да му Мислим![]()
![]()
еми цените в Чехия са точно такиа, газта е около 1.20 лв....бензина е на 1 Евро грубо. 40 цента разлика за литър не е малко....явно сметка ще има. В момента незнам колко е разликата между бензин и газ в Бг и дали си струва, но тогава определено.
Върни се в “Автогазови уредби”