Който има желание нека пише,ще се постарая да отговоря доколкото съм компетентен! За хората от София мога и да покажа,какво се получи при мен. газ или газов инжекцион ??? Голф 3 2.0 GTI
- goroman
- Автомобил:
- Двигател:
Re: газ или газов инжекцион ??? Голф 3 2.0 GTI
Колега в сервиз,всеки ще ти каже,че е невъзможно,защото не им се занимава-много е трудоемко,опасността да превърти или да се скъса шпилка или резба е много вероятна(при мен се наложи да свалям целия двигател,точно поради тази причина)но ако искаш ще помагам, само че на лични със снимки и каквото знам!
Който има желание нека пише,ще се постарая да отговоря доколкото съм компетентен! За хората от София мога и да покажа,какво се получи при мен.
Поздрави на всички колеги!....
Който има желание нека пише,ще се постарая да отговоря доколкото съм компетентен! За хората от София мога и да покажа,какво се получи при мен. - basata-user
- Автомобил: pasat b5
- Двигател: 1.8T AEB
- Контакти:
goroman написа:Колега в сервиз,всеки ще ти каже,че е невъзможно,защото не им се занимава-много е трудоемко,опасността да превърти или да се скъса шпилка или резба е много вероятна(при мен се наложи да свалям целия двигател,точно поради тази причина)но ако искаш ще помагам, само че на лични със снимки и каквото знам!Който има желание нека пише,ще се постарая да отговоря доколкото съм компетентен! За хората от София мога и да покажа,какво се получи при мен.
Поздрави на всички колеги!....
може ли малко разяснение или снимков материал
- goroman
- Автомобил:
- Двигател:
утре ще снимам крайния резултат и ще пиша как съм го измайсторил 

Аз преди 7 години имах 115 коня GTI и му сложих обикновена газова.
За вървенето и рахода нямах някакви сериозни оплаквания , но се прецака и не работеше хич добре на бензин , това без да е гърмяла.
От тогава досег вече 4 коли съм сменил все със газови инжекциони и
няма никаква база за сравнение и компромис , но инжекционите все са били или BRC или Lovato. Просто съм нямал никакви проблеми със тях.
Разхода наистина е по малък отколкото с обикновена уредба , но най важното е че вървенето си е като на бензин.
За вървенето и рахода нямах някакви сериозни оплаквания , но се прецака и не работеше хич добре на бензин , това без да е гърмяла.
От тогава досег вече 4 коли съм сменил все със газови инжекциони и
няма никаква база за сравнение и компромис , но инжекционите все са били или BRC или Lovato. Просто съм нямал никакви проблеми със тях.
Разхода наистина е по малък отколкото с обикновена уредба , но най важното е че вървенето си е като на бензин.
-
niki_gti_pln
- Автомобил:
- Двигател:
Имам същия голф и най-добрия варянт е ГИ !! разход с 1 литар повече от колкото на бензин.на 2ра си прави 100-110 без проблем..780 лв е в плевен има и варянт за 850 аз сложих от него.обикновената е 400 и после като гръмне 2 пъти ти идват парите пак там.ако караш много(км) ГИ е най-добрия варянт.слагай смело !! 
Върни се в “Автогазови уредби”