Питане за монтаж на АГУ в София?

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Re: Питане за монтаж на АГУ в София?

Мнениеот Bai Sando » Чет 12 апр 2012 17:18

Бахти обикновеното АГУ за 640...То от 750 почват Г.И.макар и с турски части,но поне няма да попилееш мотора :horror:

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Чет 10 май 2012 22:25

kaiser666 написа:Някой да е чувал нещо за газаджията на Владая?

Вече след месец каране имам някакви наблюдения над газифицирането на колата на брат ми. Хората си свършиха добре работата, нямаше мърляшки истории и доста бързо се справиха. Газовата е с турски части и бутилка на мястото на резервната гума излезе към 800лв. Имаше малък проблем с прекъсване, което на бензин го нямаше, хората направиха диагностика и се оказа, че ГИ е капризен към стари свещи и кабели, след смяна всичко си дойде на място. Общо взето съм доволен от този сервиз.

kireto69
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kireto69 » Вто 29 май 2012 9:24

Някой чувал ли е или има ли някакво мнение за http://www.sofgas.com .??? И като марка бардолни как е?? Има някаква оферта за 950 лв газов инжекцион???????

Потребителски аватар
ivan.panayotov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivan.panayotov » Чет 07 яну 2016 10:04

Колеги, НЕ ХОДЕТЕ В СОФИЯ АУТО ГАЗ! Подлъгах се понеже не видях лоши мнения за сервиза, но какво се случи при мен - върнаха ми колата със сгъната предна врата! Отгоре на всичкото мърляча, който я карал до газ-станцията, и ми я докара блъсната, така вонеше, че цялата кола 2 дни не може да се отмирише...шефчето хич и не си отвори устата за възстановяване на щетите - по гражданската ще вземеш всичко, повтаряше, като папагал, и въобще и не ме чуваше, като му казвах, че колата онзи ден съм я купил, и още не е на мое име, защото исках първо газ да сложа, а после да сменя талона в кат, понеже нали вече искат да пише там, че е на lpg..., а човекът с който имаме договор за покупко-продажба(предният собственик)заминава за Англия...абсолютно недопустимо поведение на човек, който прави бизнес в тази сфера! Поболях се от мъка! Да събираш месеци пари, за да си купиш кола(която е корола комби за 2000лв) с която да возиш новороденото си бебе, да им дадеш 800лв за газ, да ти я върнат потрошена и смърдяща с думите - ами, случват се такива работи... :(

sgaz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sgaz » Вто 26 яну 2016 11:44

Становище от управителя на сервиз София Ауто Газ
Като представител на сервиз който държи много на своето добро име искам да напиша няколко реда за случая описан по горе.
След монтажа на АГУ е необходимо да се зареди малко количество газ за настойка на автомобила. Клиента беше информиран за това и даде своето съгласие да извършим ние зареждането. Щетата се случва при СПРЯЛ на газоколонката в газостанзията за зареждане автомобил. Друг автомобил даващ на заден ход засяга предната дясна врата на тойотата.
Собственика на тойотата бе незабавно информиран по телефона от нашия служител за случилото се. Виновния водач на другия автомобил пое пълната вина. След разговор между двамата собственици се споразумяха да не се извиква КАТ, като виновния водач поема пълна та отговорност за случилото се. Последващото споразумение между тях бе да се попълни протокол за обезщетение по гражданската отговорност на виновния водач. Повече претенции към мен като управител на сервиза не бяха предявени.
Искрено съжаляваме и се извиняваме за причинените морални щети.
Същевременно искам да заявя че случилото се не е по немарливост или вина на наш служител.
Нашата цел винаги е пълната удовлетвореност на нашите клиенти. В този ред на мисли предлагаме в случай че не стигнат средствата по изплатеното обезщетение по застраховката да доплатим до сумата на ремонта на щетата.

Успех на колегите във форума инж. Атанасов

Върни се в “Автогазови уредби”