Landi renzo или Bardolini? конкретни предложения ,Мнение?

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
landir
Автомобил:
Двигател:

Re: Landi renzo или Bardolini? конкретни предложения ,Мнение?

Мнениеот landir » Съб 21 апр 2012 1:19

Аз мисля че г-н инженера се е объркал нещо!Какво по добро би предложил г-не?Смешните за теб инжектори изкарват над 200000км без да се налага никаква интервенция по тях.За три години на пазара само от този модел сме продали над 150000хиляди бройки от този модел и рекламациите му се броят на пръстите на едната ръка.Другия модел който плюеш работи на 1,3мс на на пропан бутан изкарва над 300000км а на метан имаме по над 600000км.Можеш ли да посочиш друг подобен аналог?Имаме още два типа инжектори за които дори не си наясно.Софта и това частите които са вложени не са лъжица за твоята уста г-не или имаш друго по добро решение?Защо ли ти влизам в тона?Сдухана работа!?!? maikomila

djoshi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот djoshi » Съб 21 апр 2012 1:38

injection написа:Хубавата система НЕ ИЗИСКВА специялни умения и майсторлък от монтажниците ,за да се конвертира един автомобил на алтернативно гориво !!! А и като задръстиш инжекторите с кьопавата газ ще видиш как се експлоатира система в България !То ще се сменят инжектори и датчици до изпотяване :screwy Ловатовските инжектори на ренцото са просто смешни ,а другите са просто на ...... смяна (няма чистене ,няма реглаж)!Все пак сме в НАШАТА РОДНА ДЪРЖАВИЦА !А и Ренцото не е нищо повече като софт и хард ...... даже и от анадолските копия на газови инжекцион системи !И софта им се бъгва и постоянно консултации с жабчовците за това и онова ... а..бе :bowdown Не ме разбирайте погрешно отностно Ренцото ,но като човек който знае какво и как работи ,не виждам нищо по-добро от разни други системи ..... електроника АЕБ (като половината други )но пак с елементи от Тайван ,софт тежък с много непотребни и ненужни никому функции с триста прозореца за донастройка и какво ли не !!! За 6 висши образования и пак каране гледане настойки на прав път на стръмно на баба ти .... :063: уф ..... като 95% от всички останали !Желая успех в начинанието ! :beer

колега не ми се обиждай ама ти май само си чувал за ланди нито си го ползвал нито си го монтирал,така че си запази необоснованите коментари

injection
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот injection » Съб 21 апр 2012 6:36

Не бе несъм ... scare .Ние берем доматито с колцитье и вадим картофите с бомби :bishop Не съм се обидил и никого не искам да обиждам или злепоставям .Просто си изказах мнемието ...неможе ли бе колеги :wink:

Потребителски аватар
empaher
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот empaher » Съб 21 апр 2012 14:21

Найстина съм много раз-двоен,троен и т.н. Колкото различни фирми се включат толкова различни коментари ще има.Колегата който монтира фобос поне признава ,че ландито е добро.За газта е ясно че е гадна.Отварях си изпарителя 30км след като му смених мембраните ,защото нямаше гумички в комплекта и Иво ми даде да си сложа и нови гумички и знам за какво нещо става дума....Попринцип незнам колко е хубава газта и бензина но последната една година,а от както карам ситроена сипвам само от Еко и то в повечето случай от едно и също място.Доволен съм,колите харчат добре и затова сипвам само там.мисля че темата е изчерпана.Единствено някой ,който кара с такива уретби ако се включи няма да е лошо.Не вярвам от толкова много колеги поне да няма 10тина коли с такива уретби.

Потребителски аватар
vasko__2
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vasko__2 » Съб 21 апр 2012 17:50

Аз карам с Ланди Ренцо - метанов инжекцион и съм много доволен.Уредбата я купих втора употреба ,сам съм я монтирал и настройвал.Вече една година и 30 000км без проблеми.До този момент мога да кажа само добри неща.

injection
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот injection » Нед 22 апр 2012 7:20

Колега Твоята "Вектра Б" и с маркуч и домашна бутилка може да я караш и ще си доволен като слон :да: Но ...... Пикасото на човека като почне да се самообучава и още триста работи ..... ще стане интересно scare !Колегите които се занимават с френските возила знаят много добре за какво иде реч! :012:

landir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landir » Нед 22 апр 2012 7:27

Сигурно е космически кораб ще трябва да се прави!!!Те затова половината автопроизводители са избрали да работят с Ланди http://www.landi.it/ita/partnerships.jsp и БРЦ а не с разни други недомислици.

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Пон 23 апр 2012 10:42

empaher написа:Найстина съм много раз-двоен,троен и т.н...
Единствено някой ,който кара с такива уретби ако се включи няма да е лошо.Не вярвам от толкова много колеги поне да няма 10тина коли с такива уретби.

Аз съм Ланди Ренцо от 09.2011. Досега съм имал само 1 проблем - при минус 18-19 градуса и леден вятър и бутилка около половината пълна ми прехвърли на безнзин при рязко ускоряване. Допълних газ и повече не съм имал проблем. Разлика с вървенето на бензин и газ не съм забелязал.Вече съм изминал над 5500км. Тази седмица ще сменя възд. филтър /от Германия колата си дойде с нов филтър/.
При мен рейката не е обша , а са 2 х 2 и с маркучи 10 см към дюзите
Пък, ако толкова те е страх то и пикасото не е трябвало да си го купуваш , а ди скараш с някой Голф2 с почти без електроника.
Има си филтър от изпарителя към рейката - според инструкцията на фирмата се сменя на 20 00окм. Нищо не ти пречи да го сменяш на 10 000км - не струва милиони,

Върни се в “Автогазови уредби”